Szoftver irodai alkalmazások számára

Screen InStyle Server

A Screen InStyle kiszolgáló alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy gyorsan és egyszerűen hajtsák végre a hálózathoz csatlakoztatott monitorok és számítógépek kezelését és vezérlését.

Termékkép Screen InStyle Server

Ellenőrzés felügyelete

rendszergazdák által

A Screen InStyle Server egy olyan, böngészőalapú felügyeleti eszköz, amely lehetővé teszi a hálózathoz csatlakoztatott monitorok központi kezelését.

A Screen InStyle Server támogatja azoknak a PC-knek a felügyeletét, amelyeken a Screen InStyle Windows verziója - de nem a macOS verziója - van használatban.

Monitorok és számítógépek hálózati kezelése

A Screen InStyle Server jelentősen elősegíti a hatékony készletgazdálkodást. A rendszergazdák többek között a hálózathoz csatlakoztatott monitorok számát, modellneveit és sorozatszámait, valamint működési állapotait is megtekinthetik. Például megtervezhetik az egyes monitorok hasznos élettartam alapján történő lecserélését.

Ezenkívül a számítógépekkel kapcsolatos adatok, mint például az operációs rendszer verziószáma, a felhasználónév vagy az IP-cím is elérhető. A monitorokkal és a számítógépekkel összefüggő információk Excel fájlba exportálhatók, és más kezelőszoftverre is továbbíthatók.

A hálózatba kapcsolt monitorokról és számítógépekről rendelkezésre álló információk

 

Monitor

Modell, Sorozatszám, Be- és kikapcsolás, Üzemidő, Fényerő, Színmód, Színbeállítások, Energiatakarékossági beállítások, Billentyűzár

PC

Gyártó, Modell, Sorozatszám, Számítógép neve, Felhasználónév, Operációs rendszer, IP-cím, MAC-cím, Tápellátás

A monitor és a számítógép adatai importálhatók és exportálhatók Excel táblázatba. Az információk könnyen továbbíthatók egy másik vállalat irányítási szoftverébe.

ScreenInStyleServer_Monitors-in-network.jpg

Szükség szerint kiválaszthatók és megjeleníthetők a monitorokkal kapcsolatos információk (például modellnév, sorozatszám, színmód) és a számítógépekkel összefüggő adatok (például az operációs rendszer adatai, felhasználónév, IP-cím).

Megjelenítéssel kapcsolatos beállítások vezérlése

A monitorok különböző beállításai, mint például a színmód vagy a fényerő készülékenként vagy egységesen is konfigurálhatók. Ez jelentősen előmozdítja az egyes munkaállomások ergonomikus kialakítását. 

Nagyobb szervezeti egységeknél még előnyösebb a Screen InStyle Server használata, mivel az egyéni felhasználókkal, illetve azok egyes csoportjaival kapcsolatos alapbeállítások egyszerre, központilag végezhetők el. Ugyanakkor megelőzhető, hogy a felhasználók véletlenszerű módosításokat eszközöljenek a beállításokkal kapcsolatban.

ScreenInStyleServer_Display-setting.jpg

A rendszergazdák optimális megjelenítési módokat állíthatnak be az egyes felhasználói csoportok számára.

ScreenInStyleServer_Pulldown-menu.jpg

A hálózatba kapcsolt monitorok beállításait tartalmazó menük egy legördülő menün keresztül érhetők el.

ScreenInStyleServer_Monitors-settings.jpg

Monitor-beállításokkal kapcsolatos parancsok továbbítása a kiválasztott célmonitor számára.

Az energiafogyasztás optimalizálása

A Screen InStyle Server használatával az eszközkezelő rendszergazdák lecsökkenthetik a hálózatba kapcsolt számítógépek és monitorok összesített energiafogyasztását.

A készülékek úgy is beállíthatók, hogy egy bizonyos idő elteltével, felhasználói beavatkozás nélkül, teljes mértékben automatikus módon alvó üzemmódra váltsanak át, kevesebb energiát fogyasztva ezáltal. 

ScreenInStyleServer_Power-setting.jpg

A monitorok és a számítógépek a beállított idő elteltével átváltanak alvó üzemmódra.

Automatikus készülékzárolás a fokozott biztonság jegyében

Munkaidejük lejártakor a felhasználók gyakran megfeledkeznek számítógépük zárolásáról. A Screen InStyle Server úgy is beállítható, hogy a megadott időtartam lejártakor, felhasználói beavatkozás nélkül, automatikus zárolási parancsot küldjenek a hálózatba kapcsolat számítógépek számára. Ezzel biztonságosabbá tehető az irodai környezet.

ScreenInStyleServer_Lock-setting.jpg

A számítógépek zárolási funkciója a Screen InStyle Server segítségével központilag vezérelhető.

Megjegyzés

A Screen InStyle Server kiszolgáló számítógéphez csatlakoztatott, Screen InStyle szoftverrel kompatibilis monitorokon használható.

Műszaki adatok

Kiszolgáló számítógép

 

Felbontás

1280 x 1024 vagy nagyobb

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windows Server 2016, Windows 11, Windows 10 (64-bit)

Kompatibilis böngészők

Google Chrome, Microsoft Edge, Internet Explorer

Client

 

Kompatibilis client monitorok

EV3895, EV3450XC, EV3240X, EV3285, EV3237, EV2795, EV2740X, EV2785, EV2781, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2485, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360

Client Számítógép

USB-csatlakozóval rendelkező PC (A Screen InStyle Server használatához a monitort USB-n keresztül kell csatlakoztatni a PC-hez), a Screen InStyle-t telepíteni és a szervert konfigurálni kell

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows 11, Windows 10 (32-bit, 64-bit)

Letöltések és támogatás

A termék körül

Szoftver

Screen InStyle / Server

A Screen InStyle segítségével az energiafogyasztás, a szín, a fényerő és egyéb beállítások egyszerűen kezelhetők. A Screen InStyle Server segítségével a rendszergazdák vezérelhetik a monitorokat és a hálózatba kapcsolt PC-ket.