Szoftver

Screen InStyle Server

A Screen InStyle kiszolgáló alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy gyorsan és egyszerűen hajtsák végre a hálózathoz csatlakoztatott monitorok és számítógépek kezelését és vezérlését.

Termékkép Screen InStyle Server

Screen InStyle Server

A rendszergazdák általi ellenőrzés felügyelete

A Screen InStyle kiszolgáló alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy gyorsan és egyszerűen hajtsák végre a hálózathoz csatlakoztatott monitorok kezelését és vezérlését. A meghatározott célmonitorok megjelenítési, illetve energiatakarékossági beállításai központilag végezhetők el. A böngészőalapú szoftver a hatékony eszközgazdálkodás tekintetében is igen hasznos, mivel a készletinformációk a csatlakoztatott monitorokon és számítógépeken keresztül tekinthetők meg.

Megjegyzés

A Screen InStyle Server kiszolgáló számítógéphez csatlakoztatott, Screen InStyle szoftverrel kompatibilis monitorokon használható.

Monitorok és számítógépek hálózati kezelése

A Screen InStyle Server jelentősen elősegíti a hatékony készletgazdálkodást. A rendszergazdák többek között a hálózathoz csatlakoztatott monitorok számát, modellneveit és sorozatszámait, valamint működési állapotait is megtekinthetik. Például megtervezhetik az egyes monitorok hasznos élettartam alapján történő lecserélését.

Ezenkívül a számítógépekkel kapcsolatos adatok, mint például az operációs rendszer verziószáma, a felhasználónév vagy az IP-cím is elérhető. A monitorokkal és a számítógépekkel összefüggő információk Excel fájlba exportálhatók, és más kezelőszoftverre is továbbíthatók.

Képernyő InStyle Server szerver kezelése

A Screen InStyle Server egy olyan, böngészőalapú felügyeleti eszköz, amely lehetővé teszi a hálózathoz csatlakoztatott monitorok központi kezelését.

Véletlenszerű elemek megjelenítése a listában

Szükség szerint kiválaszthatók és megjeleníthetők a monitorokkal kapcsolatos információk (például modellnév, sorozatszám, színmód) és a számítógépekkel összefüggő adatok (például az operációs rendszer adatai, felhasználónév, IP-cím).

A hálózatba kapcsolt monitorokról és számítógépekről rendelkezésre álló információk

 

Monitor

Modell, Sorozatszám, Be- és kikapcsolás, Üzemidő, Fényerő, Színmód, Színbeállítások, Energiatakarékossági beállítások, Billentyűzár

PC

Gyártó, Modell, Sorozatszám, Számítógép neve, Felhasználónév, Operációs rendszer, IP-cím, MAC-cím, Tápellátás

A monitor és a számítógép adatai importálhatók és exportálhatók Excel táblázatba. Az információk könnyen továbbíthatók egy másik vállalat irányítási szoftverébe.

Megjelenítéssel kapcsolatos beállítások vezérlése

A monitorok különböző beállításai, mint például a színmód vagy a fényerő készülékenként vagy egységesen is konfigurálhatók. Ez jelentősen előmozdítja az egyes munkaállomások ergonomikus kialakítását. 

Nagyobb szervezeti egységeknél még előnyösebb a Screen InStyle Server használata, mivel az egyéni felhasználókkal, illetve azok egyes csoportjaival kapcsolatos alapbeállítások egyszerre, központilag végezhetők el. Ugyanakkor megelőzhető, hogy a felhasználók véletlenszerű módosításokat eszközöljenek a beállításokkal kapcsolatban.

Screen InStyle Server optimális megjelenítési módok az egyes felhasználói csoportok számára.

A rendszergazdák optimális megjelenítési módokat állíthatnak be az egyes felhasználói csoportok számára.

InStyle Server lehúzható menü

A hálózatba kapcsolt monitorok beállításait tartalmazó menük egy legördülő menün keresztül érhetők el.

InStyle Server monitorbeállítások

Monitor-beállításokkal kapcsolatos parancsok továbbítása a kiválasztott célmonitor számára.

Az energiafogyasztás optimalizálása

A Screen InStyle Server használatával az eszközkezelő rendszergazdák lecsökkenthetik a hálózatba kapcsolt számítógépek és monitorok összesített energiafogyasztását.

A készülékek úgy is beállíthatók, hogy egy bizonyos idő elteltével, felhasználói beavatkozás nélkül, teljes mértékben automatikus módon alvó üzemmódra váltsanak át, kevesebb energiát fogyasztva ezáltal. 

A monitorok és PC-k egy beállított idő után alvó üzemmódba lépnek.

A monitorok és a számítógépek a beállított idő elteltével átváltanak alvó üzemmódra.

Automatikus készülékzárolás a fokozott biztonság jegyében

Munkaidejük lejártakor a felhasználók gyakran megfeledkeznek számítógépük zárolásáról. A Screen InStyle Server úgy is beállítható, hogy a megadott időtartam lejártakor, felhasználói beavatkozás nélkül, automatikus zárolási parancsot küldjenek a hálózatba kapcsolat számítógépek számára. Ezzel biztonságosabbá tehető az irodai környezet.

Képernyő InStyle Server a hálózati PC-k automatikus zárolása.

A számítógépek zárolási funkciója a Screen InStyle Server segítségével központilag vezérelhető.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

 

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2(64-bit), Windows 10(64-bit), Windows 8.1(64-bit), Windows 7 SP1(64-bit)

Számítógép

Kompatibilis az operációs rendszerek rendszerkövetelményeivel

Kompatibilis böngészők

Internet Explorer, Chrome

Kompatibilis monitorokv

EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2480, EV2460, EV2457, EV2456, EV2455, EV2451, EV2450

Felbontás

1280 x 1024 vagy nagyobb