Szoftver irodai szakemberek számára

Screen InStyle

Az EIZO szoftver lehetővé teszi a használat és a konfiguráció egyszerű kezelését egyetlen képernyő vagy többmonitoros konfiguráció esetén. A Windows és a macOS operációs rendszerek egyaránt támogatottak.

Termékkép Screen InStyle

Egyszerű monitor adminisztráció

A funkciók részletesen

A Screen InStyle megkönnyíti az energiafogyasztás, a szín, a fényerő és egyéb beállítások kezelését egyetlen képernyő vagy többmonitoros konfiguráció esetén.

 

Rendezett asztal

Testreszabott és előre meghatározott elrendezések a hatékony munkavégzéshez

A legtöbb munkakörnyezetben gyakori, hogy egyszerre több alkalmazás, például webkonferencia, szövegszerkesztés, böngésző és más programok vannak nyitva és láthatóak.

A Screen InStyle "Screen Layout" funkciójával a különböző programok ablakait áttekinthetően elrendezheti a képernyőn, és így sokkal hatékonyabban dolgozhat. Az előre definiált elrendezések mellett szabadon választhatja ki az ablakok méretét és pozícióját a testreszabott elrendezésekhez.

ScreenInStyle_DefinedLayouts.jpg

Előre definiált elrendezés

Könnyen használható

Szín és fehér pont beállítása

A Screen InStyle segítségével könnyedén beállíthatja a monitor fényerő- és színbeállításait, például a szomszédos monitorhoz vagy saját egyedi megjelenítési igényeihez igazítva. A monitor fehérpontját nemcsak a színhőmérséklet, hanem az RGB-értékek alapján is beállíthatja. Egyetlen kattintással átállíthatja az asztali hátteret "fehérre", hogy ellenőrizze a beállítást és finomhangolja azt. A fehér háttér így több csatlakoztatott monitoron is megjeleníthető, hogy azok színbeállításait egyszerre lehessen elvégezni.

Screeninstlye színbeállítások

Ideális hot-deskinghez

Color Briefcase: univerzálisan alkalmazható egyedi beállítások

Az egyedi képernyőbeállítások a korszerű EIZO monitorokhoz csatlakoztatott bármilyen notebookra vagy táblagépre átvihetők. A beállítások automatikus átvételéhez mindössze hozzá kell csatlakoztatnia notebookját egy C típusú USB-kábellel egy olyan monitorhoz, amely támogatja a Screen InStyle funkció használatát. Ezzel jelentősen kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető a megosztott íróasztalon (Hot Desking) vagy az otthon végzett munka.

Megjelenítési módok meghatározása

Automatikus színmód

Az Automatikus színmóddal egyedi megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott módra.

Ha például szövegszerkesztő programot használ, a képernyő közvetlenül átvált Papír módra. Fotófeldolgozáshoz például az sRGB mód is kiválasztható.

Csak Windows alatt érhető el.

ScreenInStyle_AutoColorMode_Modes.jpg

sRGB módban végzett fotófeldolgozáskor, vagy Word fájlok Papír módban történő szerkesztésekor a szoftver automatikusan megváltoztatja a megjelenítés módját.

ScreenInStyle_AutoColorMode.jpg

Társítson hozzá egyedi megjelenítési módokat a különböző alkalmazásokhoz.

Mouse Pointer Utility

Optimalizált egérkezelés

Az egérmutató mozgatása nem mindig zökkenőmentes a többképernyős rendszereken. Ha valaha is szem elől tévesztené, az Egérmutató segédprogrammal gyorsan visszatalálhat hozzá.

Ezenkívül a kurzor szabadon mozgatható a monitorok között a tipikus akadályok nélkül, még akkor is, ha különböző méretű képernyőket használ. Az egérmutató többé nem akad el a képernyőátmeneteknél. Így a képernyőmunka során fellépő kisebb zavarok kiküszöbölhetők.

Csak Windows alatt érhető el.

Több PC egy monitorral

A bemeneti jel és a színmód kiválasztása gyorsbillentyűvel

A bemeneti jel gyorsbillentyűvel, illetve billentyűkombinációval elvégezhető kiválasztása pedig különösen akkor bizonyul hasznos funkciónak, ha ugyanahhoz a monitorhoz több számítógépet is hozzácsatlakoztatnak.

A funkció használatával többek között ugyanazon a monitoron jelenítheti meg a notebookon és számítógépen egyidejűleg végzett munkáit, és bármikor egyszerűen átválthat a két eszköz között. Monitortól függően akár a Picture-by-Picture (Kép a kép mellett) vagy a Picture-in-Picture (Kép a képben) funkciók használata közben is.

A gyorsbillentyű, illetve billentyűkombináció használata ezen túlmenően a színmódok közötti gyors átváltást is lehetővé teszi.

ScreenInStyle_Hotkey_1728x1152.gif

Így például egyidejűleg dolgozhat egy notebookkal és egy PC-vel egy monitoron, és könnyedén válthat a kettő között. A monitortól függően ez a Picture-by-Picture vagy Picture-in-Picture használatakor is érvényes.

ScreenInStyle_Hotkey-KVM_1728x1152.gif

A beépített KVM funkcióval rendelkező FlexScan modellek esetében a gyorsbillentyűvel történő jelváltás a monitor USB hubjához csatlakoztatott egeret és billentyűzetet is átkapcsolja.

Circadian Dimming

Napi ritmikus színbeállítás

A Screen InStyle részét képező „Cirkadián elsötétítés” funkció napközben lecsökkenti a monitor színhőmérsékletét. Mivel a beállítás 30 perces időközönként történik, az a felhasználó számára észrevehetetlen, és semmiképpen sem zavaró. A funkció esténként automatikusan lecsökkenti a kék fény mennyiségét.

Csak Windows alatt érhető el.

ScreenInStyle_CircadianDimming_hu.jpg

Napközben lecsökken a monitor színhőmérséklete.

ScreenInStyle_CircadianDimming_UI.jpg

A „Cirkadián elsötétítés” egyedileg konfigurálható.

Több monitor szinkronizálása

Beállítások több monitorhoz

Egységes színek

A képernyőbeállítások szinkronizálása

A Screen InStyle segítségével a kívánt monitor képernyőbeállításai a többképernyős rendszert alkotó valamennyi monitorra átvihetők.

A színmóddal, a színhőmérséklettel és az automatikus fényerő-szabályozással kapcsolatos beállítások automatikusan továbbítódnak a csatlakoztatott képernyőkre. A C típusú USB-csatlakozón keresztüli láncba kapcsolás (Daisy Chain) alkalmazásakor pedig a módosítások az összes monitoron automatikusan megjelennek. Így gyorsabban elvégezheti a szükséges beállításokat, és egységesítheti a monitorok színprofiljait.

Csak Windows alatt érhető el.

ScreenInStyle_Synchronization_1728x1153.gif

Egyszerű energiagazdálkodás

Több monitor energiagazdálkodása

A monitor bekapcsoló gombjával valamennyi csatlakoztatott képernyő automatikusan be-, illetve kikapcsolható. Így gyorsan és egyszerűen jelentős energiát takaríthat meg.

ScreenInStyle_PowerManagement_1728x1152.gif

Monitorok a hálózatokban

Adminisztrátorok általi ellenőrzés

Kiszolgáló alkalmazás

Screen InStyle Server

A Screen InStyle kiszolgáló alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy gyorsan és egyszerűen hajtsák végre a hálózathoz csatlakoztatott monitorok kezelését és vezérlését. A meghatározott célmonitorok megjelenítési, illetve energiatakaré-kossági beállításai központilag végezhetők el. A böngészőalapú szoftver a hatékony eszközgazdálkodás tekintetében is igen hasznos, mivel a készletinformációk a csatlakoztatott monitorokon és számítógépeken keresztül tekinthetők meg.

Csak Windows operációs rendszer esetén érhető el.

Tudjon meg többet a Screen InStyle Serverről itt.

ScreenInStyleServer_General.jpg

Hasznos tudnivaló

A Screen InStyle szoftver használatához a monitort USB jelkábel segítségével csatlakoztathatjuk a számítógéphez.
Több képernyős rendszer esetén a monitorok egymás közti kapcsolatát lehet USB segítségével megteremteni.

Műszaki adatok

Screen InStyle (Windows)

 

Kompatibilis monitorok

EV3895, EV3240X, EV3285, EV3237, EV2795, EV2740X, EV2785, EV2781, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2485, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows 11, Windows 10 (32-bit, 64-bit)

Rendszerkövetelmények

USB-csatlakozóval rendelkező számítógép (A Screen InStyle használatához a monitort USB-n keresztül kell csatlakoztatni a számítógéphez. Több monitor használata esetén a monitorok között USB-kapcsolatnak kell lennie.)

Screen InStyle (mac OS)

 

Kompatibilis monitorok

EV3895, EV3240X, EV3285, EV2795, EV2740X, EV2785, EV2781, EV2760, EV2495, EV2490, EV2485, EV2480, EV2456, EV2460, EV2360

Kompatibilis operációs rendszerek

macOS Sonoma (14), macOS Ventura (13), macOS Monterey (12)

Rendszerkövetelmények

USB-csatlakozóval rendelkező számítógép (A Screen InStyle használatához a monitort USB-n keresztül kell csatlakoztatni a számítógéphez. Több monitor használata esetén a monitorok között USB-kapcsolatnak kell lennie.)

Letöltések és támogatás

A termék körül

Kézikönyvek és dokumentumok

Adatlap - Screen InStyle

PDF | 521 KB

Szoftver

Screen InStyle / Server

A Screen InStyle segítségével az energiafogyasztás, a szín, a fényerő és egyéb beállítások egyszerűen kezelhetők. A Screen InStyle Server segítségével a rendszergazdák vezérelhetik a monitorokat és a hálózatba kapcsolt PC-ket.