Szoftver

Screen InStyle

Az EIZO Screen InStyle szoftverének használatával egyszerűen módosíthatja a teljesítmény, szín, fényerő és egyéb jellemzők beállítását, akár egyképernyős, akár több monitoros rendszerben.

Termékkép Screen InStyle

Screen InStyle

A funkciók részletesen

Növeli a munka hatékonyságát

A képernyő elrendezésének segítségével szervezze az asztalt

A legtöbb professzionális irodai munka során a több futó alkalmazással, például szövegszerkesztővel, táblázatkezelővel, böngészővel és más programokkal végzett többfeladatos munka mindennapos. A rendezetlen képernyő azonban akadályozhatja a termelékenységet és megnehezítheti a koncentrációt.

A képernyőelrendezés funkcióval feloszthatja az asztalt, és a programablakokat a kívánt helyre rendezheti, illetve ismétlődően elrendezheti, hogy intelligensen és hatékonyan dolgozhasson.

Software-operation_ScreenInStyle_WithoutScreenLayout.jpg

Képernyőelrendezés funkció nélkül

Software-operation_ScreenInStyle_WithScreenLayout.jpg

Képernyőelrendezési funkcióval

12 előre definiált elrendezés

12 előre definiált elrendezés

Könnyen használható

Szín és fehér pont beállítása

A Screen InStyle segítségével könnyedén beállíthatja a monitor fényerő- és színbeállításait, például a szomszédos monitorhoz vagy saját egyedi megjelenítési igényeihez igazítva. A monitor fehérpontját nemcsak a színhőmérséklet, hanem az RGB-értékek alapján is beállíthatja. Egyetlen kattintással átállíthatja az asztali hátteret "fehérre", hogy ellenőrizze a beállítást és finomhangolja azt. A fehér háttér így több csatlakoztatott monitoron is megjeleníthető, hogy azok színbeállításait egyszerre lehessen elvégezni.

Screeninstlye színbeállítások

Color Briefcase: univerzálisan alkalmazható egyedi beállítások

Az egyedi képernyőbeállítások a korszerű EIZO monitorokhoz csatlakoztatott bármilyen notebookra vagy táblagépre átvihetők. A beállítások automatikus átvételéhez mindössze hozzá kell csatlakoztatnia notebookját egy C típusú USB-kábellel egy olyan monitorhoz, amely támogatja a Screen InStyle funkció használatát. Ezzel jelentősen kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető a megosztott íróasztalon (Hot Desking) vagy az otthon végzett munka.

Automatikus színmód

Az Automatikus színmóddal egyedi megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott módra.

Ha például szövegszerkesztő programot használ, a képernyő közvetlenül átvált Papír módra. Fotófeldolgozáshoz például az sRGB mód is kiválasztható.

Screeninstyle automatikus Colormode (színmód)

sRGB módban végzett fotófeldolgozáskor, vagy Word fájlok Papír módban történő szerkesztésekor a szoftver automatikusan megváltoztatja a megjelenítés módját.

Screeninstyle automatikus Colormode (színmód)

Társítson hozzá egyedi megjelenítési módokat a különböző alkalmazásokhoz.

Optimalizált egérkezelés

Az egérmutató mozgatása nem mindig zökkenőmentes a többképernyős rendszereken. Ha valaha is szem elől tévesztené, az Egérmutató segédprogrammal gyorsan visszatalálhat hozzá.

Ezenkívül a kurzor szabadon mozgatható a monitorok között a tipikus akadályok nélkül, még akkor is, ha különböző méretű képernyőket használ. Az egérmutató többé nem akad el a képernyőátmeneteknél. Így a képernyőmunka során fellépő kisebb zavarok kiküszöbölhetők.

Több monitor energiagazdálkodása
A képernyőbeállítások szinkronizálása

Több monitor energiagazdálkodása

A monitor bekapcsoló gombjával valamennyi csatlakoztatott képernyő automatikusan be-, illetve kikapcsolható. Így gyorsan és egyszerűen jelentős energiát takaríthat meg.

A jelenlét-érzékelővel rendelkező monitorok a felhasználó távollétében alvó üzemmódra váltanak át.

A képernyőbeállítások szinkronizálása

A Screen InStyle segítségével a kívánt monitor képernyőbeállításai a többképernyős rendszert alkotó valamennyi monitorra átvihetők.

A színmóddal, a színhőmérséklettel és az automatikus fényerő-szabályozással kapcsolatos beállítások automatikusan továbbítódnak a csatlakoztatott képernyőkre. A C típusú USB-csatlakozón keresztüli láncba kapcsolás (Daisy Chain) alkalmazásakor pedig a módosítások az összes monitoron automatikusan megjelennek. Így gyorsabban elvégezheti a szükséges beállításokat, és egységesítheti a monitorok színprofiljait.

A bemeneti jel és a színmód kiválasztása gyorsbillentyűvel

A bemeneti jel gyorsbillentyűvel, illetve billentyűkombinációval elvégezhető kiválasztása pedig különösen akkor bizonyul hasznos funkciónak, ha ugyanahhoz a monitorhoz több számítógépet is hozzácsatlakoztatnak.

A funkció használatával többek között ugyanazon a monitoron jelenítheti meg a notebookon és számítógépen egyidejűleg végzett munkáit, és bármikor egyszerűen átválthat a két eszköz között. Monitortól függően akár a Picture-by-Picture (Kép a kép mellett) vagy a Picture-in-Picture (Kép a képben) funkciók használata közben is.

A gyorsbillentyű, illetve billentyűkombináció használata ezen túlmenően a színmódok közötti gyors átváltást is lehetővé teszi.

Bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel.

Így például egyidejűleg dolgozhat egy notebookkal és egy PC-vel egy monitoron, és könnyedén válthat a kettő között. A monitortól függően ez a Picture-by-Picture vagy Picture-in-Picture használatakor is érvényes.

A jelválasztás beállítása

A beépített KVM funkcióval rendelkező FlexScan modellek esetében a gyorsbillentyűvel történő jelváltás a monitor USB hubjához csatlakoztatott egeret és billentyűzetet is átkapcsolja.

Napi ritmikus színbeállítás

A Screen InStyle részét képező „Cirkadián elsötétítés” funkció napközben lecsökkenti a monitor színhőmérsékletét. Mivel a beállítás 30 perces időközönként történik, az a felhasználó számára észrevehetetlen, és semmiképpen sem zavaró. A funkció esténként automatikusan lecsökkenti a kék fény mennyiségét.

A cirkadián dimmelési funkció

Napközben lecsökken a monitor színhőmérséklete.

A cirkadián dimmelési funkció

A „Cirkadián elsötétítés” egyedileg konfigurálható.

Hasznos tudnivaló

A Screen InStyle szoftver használatához a monitort USB jelkábel segítségével csatlakoztathatjuk a számítógéphez.
Több képernyős rendszer esetén a monitorok egymás közti kapcsolatát lehet USB segítségével megteremteni.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

 

Kompatibilis monitorok

EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2490, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows 10 (32-bit, 64-bit), Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit, 64-bit)

PC

USB interfész

Letöltések és támogatás

A termék körül

Szoftver

Screen InStyle / Server

A Screen InStyle segítségével az energiafogyasztás, a szín, a fényerő és egyéb beállítások egyszerűen kezelhetők. A Screen InStyle Server segítségével a rendszergazdák vezérelhetik a monitorokat és a hálózatba kapcsolt PC-ket.

Garancia

Az EIZO legfeljebb öt év garanciát vállal, bár egyes termékekre ettől eltérő garanciaidő vonatkozik. Az egyes termékekre vonatkozó pontos garanciaidőszakok vagy a fenti garanciális feltételekben, vagy az adatlapon, vagy az EIZO nemzetközi weboldalán találhatók. A hosszú garanciális időszakokat egy rendkívül fejlett gyártási folyamat teszi lehetővé, amely egy egyszerű sikerelvre épül: kifinomult és innovatív monitortechnológia, amelyet csúcskategóriás anyagokból gyártanak. Az 5 éves garancia az Ön számára nagyfokú beruházásbiztonságot és megtakarítást jelent a nyomonkövetési költségeken (teljes tulajdonlási költség), amelyek garanciális szolgáltatás nélkül például karbantartás és javítás esetén merülnének fel.

  • Innovatív szervizkoncepció az EIZO-tól, amely mércét állít és megfelel a hosszabb amortizációs időszakok felé mutató trendnek. Biztonság, amely meggyőz és amelyre számíthat.
  • Az első osztályú anyagok és a gondos kivitelezés biztosítják a rendkívüli hosszú élettartamot, és így lehetővé teszik a hosszú garanciális időszakokat.
  • Elkerülhetők azok a nyomonkövetési költségek, amelyek garanciális szerviz nélkül felmerülnének, pl. karbantartás és javítás esetén, és optimális költségátláthatóságot eredményeznek (Total Cost of Ownership (TCO)).
Az EIZO garanciális szolgáltatásainak részletei