Prémiumminőségű anyagok használata a monitorok kifejlesztése és előállítása során

Forradalmian új megoldásaink mások számára is mérceként szolgálnak.

A teljes gyártási és fejlesztési folyamatot saját irányítás alá vontuk. A beszállítókkal folytatott együttműködés során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a függetlenségre. Ily módon teljes körű szabadságot élvezünk a beszállítók kiválasztásakor, garantálva ezzel, hogy monitorjainkba csakis a lehető legjobb minőségű alkatrészek kerüljenek beépítésre. Ez egyedülálló minőséget nyújtó, kifinomult megoldásokat eredményez. Kizárólag így tökéletesíthető tovább a kiváló képminőség.

Prémiumminőségű anyagok

Bármilyen alkatrészről legyen is szó, minden esetben az elérhető legjobb minőségűt választjuk.

Kifinomult elektronika

Kifinomult elektronikai megoldások EIZO monitorok számára

A kifinomult elektronikai megoldások elengedhetetlenül fontosak a kimagasló minőségű monitorok megalkotásához. Következésképpen kizárólag saját fejlesztésű és gyártású nyomtatott áramköri lapokat használunk fel, melyeket előzetesen szigorú vizsgálatoknak vetünk alá.

Képfeldolgozó processzorok

Ezen a téren sem bízunk semmit a véletlenre. Termékeink alkalmazásspecifikus integrált áramköreit (ASIC) hosszú évek tapasztalataira támaszkodva saját magunk fejlesztjük ki. Ily módon garantáljuk az LCD panelek maximális szintű minőségét.

Az EIZO monitorokban csakis a lehető legjobb paneltechnológiák lelhetők fel

A lehető legjobb technológiák alkalmazása a kimagasló képminőség jegyében.

Függetlenül attól, hogy szövegolvasásról, táblázatszerkesztésről vagy képmegjelenítésről van szó, az EIZO irodai monitorok mindig tökéletesen tiszta megjelenítést nyújtanak. Ez annak köszönhető, hogy valamennyi modellünknél az elérhető legjobb panel kiválasztására törekszünk. Ugyanis még az azonos LCD technológiák, például az IPS panelek között is alapvető minőségi eltérések fedezhetők fel.

Kiváló megjelenítés bármilyen látószög esetén

IPS paneljeink bármilyen körülmények között kiemelkedő szintű látószög-stabilitást garantálnak. Ennek köszönhetően még ferde látószögnél is alig észrevehető a fényerő és a színintenzitás elváltozása. 

A zavaró visszatükröződések megelőzése érdekében pedig minden egyes monitorunkat antireflexiós felülettel vonjuk be.

A megfelelő panel kiválasztása

Az üzleti monitorjaink kifejlesztésekor csakis a legjobb minőségű LCD paneleket kínáló beszállítók részegységeit használjuk fel. Mielőtt beépítenénk, valamennyi EIZO monitormodell LCD paneljét szigorú minőség-ellenőrzési vizsgálatoknak vetjük alá. Ezzel garantáljuk készülékeink tökéletes képminőségét.

Színvezérlés

A tökéletes képminőség elképzelhetetlen kiváló színmegjelenítés nélkül. Következésképpen az EIZO irodai monitorokat a hagyományos 8 bites LUT kereső táblákhoz képest jelentősen pontosabb színinformációkat nyújtó, 10 bites Look-Up-Table egységekkel szereljük fel. A különösen finom színátmenetek tökéletes minőségű színárnyalat-megjelenítést és egyéni beállításokat tesznek lehetővé. A fehérpont például 4000 K és 10 000 K között, 500 K pontossággal határozható meg.

10 bites Look-Up-Table nélküli monitor színvezérlése
10 bites Look-Up-Table nélkül
Különösen finom színátmenetek 10 bites Look-Up-Table kereső táblával ellátott monitor használatakor
10 bites Look-Up-Table használatával
Az EIZO monitorokat részletes kalibrálásnak és átfogó vizsgálatoknak vetjük alá.

Tökéletesség a próbapadon.

Annak érdekében, hogy az EIZO monitorok tökéletes képminőséget nyújtsanak, részletes kalibrálásnak és átfogó vizsgálatoknak vetjük alá készülékeinket.

Gyári kalibrálás

A monitorok színhőmérsékletét, gammaértékét, fehéregyensúlyát és fényerejét egy teljes mértékben automatikus eljárás keretében mérjük meg és állítjuk be. Az EIZO tapasztalt munkatársai ezután kiterjedt végellenőrzéssel győződnek meg a monitorok megfelelő minőségéről.

Hosszú távú vizsgálatok

A sorozatgyártás előtt és alatt több ezer üzemórára kiterjedő, hosszú távú vizsgálatok keretében ellenőrizzük termékeink tartósságát és képminőségét.

Tovább az irodai megoldások áttekintő oldalára

Számítógépes monitorjainkkal kapcsolatos információk
Tekintse meg most

Tovább a termékáttekintéshez

Az irodai monitorok gyors áttekintése
Az összes irodai monitor

EIZO monitorvizsgálat

EIZO monitorvizsgálat

Szívesen próbára tenné monitorja képminőségét? Akkor azt javasoljuk, hogy végezze el monitorvizsgálatunkat. 13 különböző vizsgálat választható, így többek között a monitor egységes képmegjelenítése és a szövegek élessége is ellenőrizhető. Ezenkívül a képpontokkal kapcsolatos esetleges hibákról és a látószög-stabilitási jellemzőkről is gyorsan képet alkothat. Tegye próbára monitorját!

Tovább a monitorvizsgálathoz