Kivételesen precíz színmegjelenítés

A hihetetlenül pontos, ragyogó, kontrasztos és éles megjelenítés szolgálatában. Mindez a folyamatos fejlesztéseknek, a prémiumminőségű anyagok használatának és a monitorok körültekintő gyári beállításainak köszönhető. A felhasználó így mindig biztos lehet a kiváló képmegjelenítésben.

4K UHD felbontás

A 3840 x 2160 (4K UHD) felbontásnak köszönhetően a CG2700X hatalmas, 164 ppi-s pixelsűrűséggel rendelkezik. A monitoron látható képpontok így garantáltan a múlté, és már a monitor kijelzője nagyon sokatmondó benyomást kelt a későbbi nyomtatási felbontásról. Az IPS-panel maximális fényereje 500 cd/m², kontrasztaránya pedig 1450:1. A CG2700X segítségével a filmek teljes 4K UHD felbontásban bírálhatók, szerkeszthetők és osztályozhatók. Az LCD-modul a 178 fokozatok. Ezáltal a színtónusok és a kontrasztok stabilak maradnak a felhasználó látókúpjában.

Wide Gamut
Széles színtér a telített színekhez

Ahhoz, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektrumát ki tudja használni, a lehető legnagyobb színtérrel rendelkező monitorra van szüksége. Ellenkező esetben a fájlban található telített színtónusok vizuális értékelése és feldolgozása nem lehetséges. Ezért a ColorEdge CG2700X IPS-panelje több mint 99 %-ban lefedi például az AdobeRGB nagy fotószínteret, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színteret. Ez azt jelenti, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. A nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Egyenletes és kifinomult színátmeneteket garantáló 16 bites keresőtábla (LUT) és 10 bites üzemmód

A CG2700X modell keresőtáblája (LUT – Look-Up-Table) hihetetlenül kiemelkedő, mintegy 16 bites színmélység kiszámítására, a készülék panelje pedig akár 10 bites jeltovábbításra is alkalmas. Következésképpen több milliárdnyi színárnyalat áll rendelkezésre annak kiszámításához, hogy a monitor megjelenítése tökéletesen pontossá váljon. Ily módon hatékonyan kiküszöbölhetők a megjelenítés monitor okozta esetleges hibái, mint például a színátmeneteket alkotó színárnyalatok felbomlását, vagy a szürkeárnyalatokkal összefüggő színhibákat kiváltó csíkozódások, illetve színugrások. A sötétebb vagy telítettebb színű képrészletek finom színárnyalatbeli eltérései és struktúrái is nagyszerűen megkülönböztethetők a különösen részletes megjelenítésnek köszönhetően.

True Black
True Black: színmélység az élénk képekért

A CG2700X kiemelkedő kontrasztarányának köszönhetően az olyan, nagy színmélységű feketeárnyalatok is kiváló minőségben jeleníthetők meg, melyek az LCD monitorokon a háttérvilágítás következtében gyakorta halványnak vagy elmosódottnak tűnnek. Különösen akkor, ha oldalirányból tekintik meg az ilyen monitort. A CG sorozatú készülékeket viszont olyan védőfóliával látták el, mely kompenzálja a kontraszt okozta színveszteséget, így nagyobb látószögeknél is lehetővé teszi az említett színmélységű feketeárnyalatok pontos megjelenítését. 

Digital Uniformity Equalizer: Tökéletes minőségű megjelenítés a képernyő teljes felületén

Az EIZO gyár szakértői a monitorpanelek teljes felületére kiterjedő pontos méréseket végeznek. Ily módon felismerik és hatékonyan kiküszöbölik a fényerővel és a színmegjelenítéssel kapcsolatos esetleges egyenetlenségeket. A Digital Uniformity Equalizer elnevezésű eljárásnak köszönhetően az egyes színek a megjelenítés pontos helyétől függetlenül a monitor teljes élettartama alatt mindig azonos módon jelennek meg. Egyedül így érhető el a képfeldolgozás és a retusálás kívánt precizitása.

Beépített érzékelő az önkalibrálás érdekében

A beépített kalibrációs érzékelővel maximális mértékű színpontosság érhető el. Az érzékelő a színillesztés elvégzéséhez is ideális, mivel a környezeti hatások, például a megvilágítás kiegyenlítését, valamint a képek középső és szélső részeinek összehangolását is lehetővé teszi. Így a képernyő teljes felületén egyenletes megjelenítést biztosít.

A keret alatt elhelyezkedő érzékelő kizárólag a mérés során válik láthatóvá. A monitor optimális színhűségének eléréséhez így nem szükséges külső kalibrációs eszköz.

A CG2700X a legújabb szenzortechnológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a menet közbeni újrakalibrálást. Ez lehetővé teszi, hogy a monitor kalibrálása közben tovább dolgozhasson a színkritikus alkalmazásokkal. Az érzékelő a kalibrálás során csak kis helyet foglal el a képernyőn, ezért nem zavaró. A kalibrálás teljesen automatikusan is elvégezhető, meghatározott időpontokban, még akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva, vagy egyáltalán nincs csatlakoztatva a monitorhoz.

Calibration CG2700S, CG2700X
Stabil kijelző az iparágvezető AI-nak köszönhetően

Annak érdekében, hogy az árnyalat, a szín, a fényerő és más jellemzők mindig pontosan jelenjenek meg, még akkor is, ha a környezeti hőmérséklet változik, a ColorEdge CG2700X hőmérsékletérzékelővel van felszerelve. Pontosan méri a monitoron belüli hőmérsékletet, miközben egy AI (mesterséges intelligencia) által támogatott korrekciós algoritmus* megkülönbözteti a különböző hőmérséklet-változási mintákat, és valós időben kiszámítja a pontos korrekciót.

*A szabadalom iránti kérelem

Stabil színvisszaadás mindössze 3 percen belül

A fényerő, valamint a színárnyalatok és színértékek megfelelő stabilizálódása a hagyományos monitoroknál legalább 30 percet vesz igénybe. A ColorEdge CG2700X esetében azonban ehhez mindössze 3 perc szükséges, vagyis a monitor már röviddel a bekapcsolását követően tökéletesen megbízható színmegjelenítést nyújt a felhasználó számára.

Calibration Out of the Box
Azonnal munkára fogható, gyárilag tökéletesen beállított készülék

Annak érdekében, hogy a felhasználó a kicsomagolást követően azonnal használatba vehesse ColorEdge készülékét, már a gyárban elvégzik a ColorEdge CG2700X modellel kapcsolatos szükséges méréseket, és a képernyő optimális beállításait. Ennek részeként precízen megvizsgálják a piros-, zöld- és kékcsatornák gammagörbéit, és szükség esetén korrigálják azokat. Az EIZO készülékek egyedülállóan pontos gyári kalibrációjának köszönhetően a monitorok már közvetlenül a kicsomagolásukat követően előre beállított színterekkel használhatók. A minden részletre kiterjedő gyári kalibrálás további előnye, hogy a ColorNavigator szoftver használatával a felhasználó jóval gyorsabban végezheti el a monitor újbóli kalibrálását.

EIZO szoftverek a kalibrálás gyors elvégzéséhez és nyomtatáshoz

Idővel minden egyes monitor megjelenítési jellemzői megváltoznak. Ennél fogva a teljes élettartamuk alatt azonos megjelenítési minőséget igénylő grafikus monitorok rendszereses jellegű kalibrálásra és korrekciókra szorulnak. Az EIZO ingyenesen elérhető ColorNavigator kalibrációs szoftverével a ColorEdge CG2700X szükséges korrekciói mindössze 90 másodpercen belül (MacBook Pro és EX4 eszközökkel mérve) egyszerűen és veszteségmentesen elvégezhetők. Vagyis ugyanaz a kép öt év elteltével is azonos minőségben jeleníthető meg a monitoron.

További információk a ColorNavigator szoftverről


Azoknak a felhasználóknak, akik a vállalaton belül több monitort szeretnének kalibrálni, az EIZO a ColorNavigator Network eszközt kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy számos ColorEdge-monitor minőségkezelése központilag történjen. A rendszergazda többek között kalibrációs célokat adhat meg a felhasználóknak, és elindíthatja a CG sorozatú ColorEdge monitorok automatikus kalibrálását. Az EIZO által kínált biztonságos felhőszerver segítségével számos helyszínen vagy akár kontinensen keresztül lehet kezelni ezt a központi minőségirányítást.

További információ a ColorNavigator hálózatról

ColorNavigator
A színmód kiválasztási lehetőségei modellenként variálhatnak.
EIZO Microchip
EIZO mikrochip az optimális színvisszaadásért

A CG2700X kiváló minőségű mikrochipjét (ASIC – Alkalmazás-specifikus integrált áramkör) az EIZO kifejezetten a magas színpontosságot igénylő munkafolyamatok speciális követelményei alapján fejlesztette ki. A ColorEdge készülékek központi elemének tekinthető mikrochip gondoskodik az EIZO termékeire jellemző pontos, egységes és azonos minőségű képmegjelenítésről.

Videó- és filmkészítéshez szükséges funkciók

A CG2700X a videó utómunka speciális követelményeihez lett optimalizálva. A rendkívül nagy teljesítményű beépített érzékelő lehetővé teszi a kalibrációs eredmény érvényesítését is, a 3D LUT pedig maximális pontosságot garantál.

Pontos színvisszaadás a nagy felbontású 3D LUT-nak köszönhetően

A 3D LUT biztosítja a legpontosabb tónusérték-kiosztást és a rendkívül pontos színtónus-reprodukciót, ami többek között a szürke ékben is látható. Az LCD-kben a fényerősség modulonként változik a képjel és a vörös, zöld és kék színkeverés (összeadás) függvényében. Ezt csak különösen pontos mérőeszközök segítségével lehet pontosan rögzíteni és ellenőrizni.

Ex works, az EIZO ezért a CG sorozat minden egyes monitorát és annak szín- és tónusgörbéjét beállítja. Ez biztosítja a színhőmérséklet konzisztenciáját a teljes szürkeárnyalatban. Az eredmény: a színvisszaadás minden egyes CG2700X esetében azonos, pontos és megbízható.

3D LUT
HDR gamma

A ColorEdge CG2700X támogatja a HDR-videók két gammagörbéjét: a HLG (Hybrid Log-Gamma) görbét és a PQ (Perceptual Quantization) görbét. A 500 cd/m² maximális fényerőig a CG2700X így biztosítja a feldolgozott HDR-anyag értelmes benyomását, így a ColorEdge CG3146-hoz hasonló HDR-referenciamonitorra gyakran csak a végső gyártási lépésben van szükség.

Színtér-előbeállítások film- és videokészítéshez

A DCI-P3, BT.709 és BT.2020 színterekhez tartozó előbeállítások gyárilag pontosan kalibráltak, és biztosítják a helyes gammaértékekkel való munkavégzést. Ezenkívül a HDR-tartalmak megjelenítéséhez a PQ (DCI és BT.2100) és a HLG (BT.2100) színmódok is gyárilag előre be vannak állítva. A beépített kalibrációs érzékelőnek köszönhetően az egyes előbeállítások fényerősségének beállítása és újrakalibrálása kényelmesen elvégezhető. A Windows és a MAC OSX HDR üzemmódja közvetlenül támogatott. Így a tipikus HDR-videóalkalmazások nagyon egyszerűen használhatók a megfelelő tónusgörbével és a megfelelő monitorbeállítással.

Presets CG2700S, CG2700X
Safe Area Marker
Biztonságban a Safe Area Makernek köszönhetően

Ideális feliratokhoz és kritikus képekhez: A Safe Area Makernek köszönhetően tudjuk, hogy a jelenet melyik területe jelenik meg más képarányban. Így azonnal láthatjó, hogy feliratok, szövegek vagy fontos képelemek a látható területen vannak-e. A SAM jelölő színét, méretét és képarányát úgy állíthatjuk be, hogy a jelölő minden képen jól látható legyen.

Automatikus színbeállítások

Annak érdekében, hogy a színbeállítások a gyártási folyamat alatt mindvégig azonosak maradjanak, a ColorEdge CG2700X egy olyan jelszinkronizálási funkcióval is rendelkezik, amely a monitor különböző beállításait – így többek a jeltartományt és a színformátumot – a videojelhez igazítja hozzá.

Fényerősség figyelmeztetés

A fényerőre figyelmeztető jelzéssel a PQ mód használatakor jelölhetők azok a területek, amelyek egy bizonyos fényerőt (300, 500, 1000 vagy 4000 cd/m²) meghaladnak. Ezeket a területeket választhatóan sárga vagy magenta színnel jelöljük.

Gamut figyelmeztetés

A színkorlát-figyelmeztetés két üzemmódban használható: Rec. 2020 módnál szürkeárnyalattal jelenik meg az a képtartalom, mely a Rec. 709 színtérrel nem jeleníthető meg. Ezzel szemben Rec. 709 módban az szimulálható, hogy a Rec. 2020-tartalmak hogyan fognak megjelenni egy HDTV-készüléken.

Gamut Warning
Legközelebbi szomszéd interpolációs beállítás

A ColorEdge CG2700X a kép méretezéséhez és újramintavételezéséhez a legközelebbi szomszéd interpolációs beállítást kínálja. Ezzel a felskálázással a “Nearest Neighbor” a szomszédos képpontokat másolja, miközben megőrzi a színhűséget. Ha a Nearest Neighbor (azaz Legközelebbi szomszéd) funkció ki van kapcsolva, a színtónusok a szomszédos pixelek között interpolálódnak, így simább átmenetet biztosítva. A felhasználók kiválaszthatják a projekthez legjobban illeszkedő interpolációs módszert a különböző felbontásokhoz.

Ideális megoldás videokészítés és filmgyártás céljára: HDMI

A filmeket általában 24 fps képkocka-frissítési sebességgel rögzítik. A monitorok esetében azonban a 60 Hz sebességű megjelenítés a felhasználók számára már kevésbé tűnik természetesnek. A monitor a 24 és 60 Hz képkocka-frissítési frekvenciát támogatja. A filmfelvételek a megtekintés és a feldolgozás során ugyanolyan módon jelennek meg, mint ahogy rögzítették azokat. 

A HDMI jeleket 60, 50, 30, 25 és 24 Hz-es képfrissítési frekvenciával dolgozza fel. Ezen túlmenően a monitor I/P átalakításra is alkalmas.

4K-Zoom

A finom részletek és a képélesség kiértékelése érdekében a monitor különböző képterületei egyszerűen és gyorsan, a menürendszeren keresztül kiválaszthatók és felnagyíthatók.

DCI 4K Cropping
DCI 4K vágás

A DCI 4K vágási funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy DCI 4K (4096 x 2160) jelet jelenítsenek meg, és a panel natív 4K UHD (3840 x 2160) felbontásának határain kívülre vágják a tartalmat. A felhasználók három lehetőség közül választhatnak, amelyek meghatározzák, hogy a kép melyik része jelenjen meg.

Sokoldalú csatlakoztathatóság

A kreatív szakemberek egyre inkább nemcsak útközben használják mobileszközeiket. Gyakran a nagy teljesítményű notebook az egyedüli rendelkezésre álló számítógép. Ennélfogva egyre nagyobb az igény a mobileszközök gyorsan és egyszerűen elvégezhető otthoni vagy irodai integrációja iránt. Az EIZO ColorEdge grafikai monitorjai az említett igények kielégítése jegyében születettek meg.

USB-C
Korszerű csatlakoztathatóság USB-C-vel

Képjel, USB adatátvitel, valamint akár 94 W wattos áramellátás, mindez és még sok más is megvalósítható egyetlen USB-C kábellel. Ezáltal a ColorEdge CG2700X a grafikai munkafolyamat központi dokkolója. Perifériás eszközök, például egér, billentyűzet vagy nyomtató közvetlenül csatlakoztathatók az USB-A portokhoz. Az USB-C kábelen keresztül akár 94 W tölthetők az olyan mobil eszközök, mint a laptopok vagy a táblagépek – akár 92wattal az USB-C kábelen keresztül. Így egy laptop és CG2700X egy gyors mozdulattal teljes értékű asztali munkaállomássá alakítható át.

Tekintse meg az EIZO gyakorlati ismeretek című részt, és tudjon meg többet a C típusú USB-csatlakozóról.

Monitor csatlakozások

A CG2700X az USB-C, HDMI és DisplayPort interfészeken keresztül támogatja a videoformátumok széles skáláját. Ez azt jelenti, hogy a monitor nemcsak PC-alapú munkafolyamatokba integrálható, hanem HDMI-bemenetekkel is használható.

LAN-csatlakozó a megbízható hálózati kapcsolat érdekében

A megbízható vezetékes hálózati kapcsolatot a monitor LAN-csatlakozója garantálja. A notebookok vagy számítógépek és a CG2700X USB-kábellel történő egymáshoz csatlakoztatását követően a monitoron keresztül válik hozzáférhetővé a hálózati jel. Ez különösen az olyan, újabb notebookoknál előnyös, amelyek már nem rendelkeznek LAN-csatlakozóval. Ez lehetővé teszi a többek között a videokonferenciákhoz is elengedhetetlenül fontos gyors és stabil adatátvitelt. Hálózati eszközként a monitor saját MAC-címmel rendelkezik.

EIZO Monitor LAN
KVM Switch
KVM switch: Két PC, egy művelet

Soha nem volt még ilyen egyszerű két számítógépet egyetlen egérrel és billentyűzettel kezelni. A két USB upstream porttal (USB-C és USB-B) rendelkező ColorEdge CG2700X beépített KVM (Keyboard Video Mouse) kapcsolóval rendelkezik. A monitor automatikusan összekapcsolja az egeret és a billentyűzetet az éppen aktív forrásszámítógéppel. Például egy asztali számítógép és egy laptop vagy egy munkahelyi és egy otthoni számítógép ugyanazzal a monitor-, egér- és billentyűzetkombinációval működtethető. A váltás ezután kényelmesen a monitor előlapján található érzékelőgombbal történik. Ez biztosítja a zavartalan munkát és a rendezett munkaterületet.

Ergonómia

ColorEdge monitorokkal ergonomikussá varázsolhatja munkakörnyezetét. A különösen hát- és szemkímélő képernyők a felhasználók egyedi igényeit is tökéletesen kielégítik. Hiszen véleményünk szerint: Nem Önnek kell igazodnia a munkahelyhez, hanem fordítva.

A szemkímélő használat jegyében: Villódzásmentes munkavégzés

A monitor villódzása számos esetben fel sem tűnik a felhasználónak. Az ilyen, nem vagy csak alig észlelhető villódzás azonban gyorsan szemfáradtságot okoz. Éppen ezért az EIZO különösen nagy hangsúlyt fektet monitorjai villódzásmentes megjelenítésére. Mindez különösen hasznos a felhasználó számára: Nem fáradnak el olyan hamar a szemei, így hosszabb ideig dolgozhat a képernyő előtt.

Anti Glare
Tökéletesen tükröződésmentes

Semmi sem zavaróbb annál, mint a monitor képernyőfelületének visszatükröződése. Ennélfogva az EIZO valamennyi monitorja hatékony antireflexiós felülettel rendelkezik. Ez egyrészt megóvja a szemet a túlzott mértékű megterheléstől, másrészt szükségtelenné teszi a monitor előtt helyet foglaló felhasználó kényelmetlen testtartását.

Ergonomikus és stabil állvány

Képernyőink magassága fokozatosan állítható, és modelltől függően akár az állvány talpának legaljáig is süllyeszthető. Ez optimális ergonómiát tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a képernyő előtt állunk vagy ülünk. Ezen kívül a monitorlábat úgy fordíthatja, forgathatja és döntheti, ahogy az ülő helyzethez az a legkényelmesebb.

A CG2700X úgy is elforgatható, hogy a képernyőn állóformátumban jelenjenek meg a képek, ami többek között az azonnali visszajelzéssel készített portréfotóknál különösen hasznos.

Magasságállítás
155 mm
Dőlésszög
5° előre és 35° hátrafelé
Forgástengely
90° (jobbra)
Elfordítás
344°
ColorEdge hood
Fényvédő motorháztető: védelem a tükröződések és a vakítás ellen

Az árnyékoló ernyő a tükröződés és a képernyőre beeső fény csökkentésével óvja a felhasználó szemeit. Az ernyő felszerelésével jelentős mértékben csökkenthető a felülről és oldalirányból beeső fény.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamat és a környezetbarát jelleg központi szerepet tölt be az EIZO termékpolitikájában. Ennélfogva monitorjainkat a nemzetközi környezetvédelmi előírások szigorú figyelembevételével állítjuk elő, készülékeink hosszú élettartama pedig az erőforrások megőrzéséhez is jelentősen hozzájárul. Az EIZO CG2700X modellje nagyszerű példa arra, hogy a kiváló kép- és termékminőség elérése milyen szorosan összefügg a felelősségteljes tervezéssel, anyagbeszerzéssel és gyártással. Mivel korszerű és megbízható monitorunk a kifejezetten értéktartó képernyők közé tartozik, kivételesen biztonságos befektetés.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok az EIZO-nál
Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az CG2700X készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Tudjon meg többet az EIZO felelős vállalati magatartásáról itt.

Környezet- és klímavédelem

Az CG2700X készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. Jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről.

Umwelt
Leaves
Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A kifejezetten hosszú hasznos élettartamú CG2700X kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették. Ennek köszönhetően az öt év garancia lejártát követően még hosszú ideig megbízható és környezetbarát módon használható. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még további 5 évig elérhetők maradnak. A hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló CG2700X előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására. 

Garancia

Egyedülállóan innovatív szolgáltatások a biztonságos tervezhetőség jegyében. Biztonság, ami meggyőző, és amivel Ön mindig számolhat. A folyamatos kutatásnak, fejlesztésnek és a gondos minőség-ellenőrzésnek köszönhetően az EIZO nem kevesebb mint 5 év garanciát vállal ColorEdge modelljeire. Az alacsony szintű beszerzési és üzemeltetési költségek (TCO) biztos megtérülést ígérnek.

EIZO ColorEdge: 5 év garancia
5 év garancia és hosszú élettartam

Az első osztályú anyagok felhasználásának, a gondos feldolgozásnak és a minden részletre kiterjedő végellenőrzésnek köszönhetően készülékeink kivételesen tartósak, így öt év helyszíni cseregaranciát vállalunk azokra.

Garantált fényerő és színvisszaadás

A CG2700X szín- és fényerő-garanciája a vásárlástól számított öt év, 10000 üzemórára, 120 cd/m² maximális fényerősség mellett, 5000 és 6500 K közötti színhőmérsékleten.

EIZO ColorEdge PROMINENCE: Garantált minőségű fényerő és színvisszaadás

Hasznos kiegészítők

Hiányzik esetleg valami? Itt hasznos kiegészítőket találhat CG2700X modellünkhöz.

PP200-K
PP200-K

DisplayPort csatlakozókábel, 200 cm

CP200-BK
CP200-BK

C típusú USB DisplayPort csatlakozókábel, 200 cm

EX4
EX4

EIZO EX4 Colorimeter ColorEdge monitorok kalibrálásához

Referenciák

Monitorok használatban - Ki miért választ EIZO kijelzőt
Tovább

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket a GYIK pont alatt találja
Tovább a GYIK-hez