Képoptimalizáló rendszer a jobb láthatóságért

Az EIZO innovatív technológiájának köszönhetően a képek elemzése és feldolgozása valós időben, a forrásadatok megváltoztatása nélkül történik.

Számos alkalmazási terület

Az EIZO képjavító rendszerei számos olyan helyzetben javítják a láthatóságot, amikor a videótartalom pontos felülvizsgálatára van szükség, legyen szó akár emberek általi vizuális ellenőrzésről, akár gépi értékelésről, beleértve a mesterséges intelligenciát is.

Többek között a biztonság (pl. gyanús tevékenységek és tárgyak láthatósága), a felügyelet (szabálytalanságok és hibák észlelése), az infrastruktúra karbantartása (karbantartás és a veszélyek korai észlelése) és a képelemzés területén is hasznos  a videofelvételek optimalizált észlelhetősége.

Jobb láthatóság valós időben

Az EVS1VX az EIZO szabadalmaztatott Visibility Optimizer technológiájával van felszerelve, amely valós időben elemzi és pixelről pixelre módosítja a képeket.

Nehezen felismerhető képek optimalizálása

Az EVS1VX felismeri és korrigálja a kép azon területeit, amelyek a gyenge fényviszonyok vagy a homály miatt nehezen láthatóak. A megoldás a kép sötét és világos területeit egyaránt kezeli az egyes képpontok fényerejének beállításával, miközben megőrzi arészletességet a valósághű mélységérzet biztosításához . Ez nem csak az éjszakai vagy ködös megfigyeléshez hasznos, hanem a felületek, például a beton egyenetlenségeinek vagy repedéseinek felderítéséhez is.

A képfeldolgozás a Retinex-elméleten alapul, ahol a pixeleket egyenként optimalizálják.

Opcionális

Zajcsökkentés magas ISO értékeknél

Az EVS1VX kombinálja a 2D és 3D zajcsökkentő funkciókat, amelyek javítják a kontúrokat és megkönnyítik a tárgyak megkülönböztetését, különösen éjszakai megfigyelés esetén.

A 3D zajcsökkentés az előző kép vizuális információit használja fel, és értékeli a különbséget a következő képekhez képest. Ez nagyon hatékony a statikus videók megfigyelésekor. A 2D zajcsökkentés képkockánként elemzi a tartalmat és optimális olyan videókhoz, amelyek mozgást vagy jelenetváltozásokat tartalmaznak.

Az EVS1VX automatikusan beállítja a zajcsökkentési módszert a megjelenített tartalomnak megfelelően.

Opcionális

Részletek megkülönböztetése monokróm képeken

Az EVS1VX javítja a láthatóságot az egyetlen szín által dominált képeken. A kis fényességkülönbségű színek könnyebben megkülönböztethetők. Ez különösen hasznos az endoszkópos és patológiai képek elemzésekor vagy a víz alatti képeken lévő objektumok felismerésekor.

Kiválasztott területek képjavítása

Az EVS1VX lehetővé teszi a kép meghatározott területeinek kiválasztását a képjavításhoz. Ez lehetővé teszi a néző számára, hogy az érdeklődésre számot tartó területekre koncentráljon vagy a képjavítást a lényeges területekre korlátozza.

Bildverbesserung ausgewählter Bereiche

Művelet

Az intelligens és intuitív kezelési funkciókkal a beállítás, a vezérlés és a működtetés kényelmes és egyszerű.

EIZO Image Optimization Utility
Megjelenítési módok és képélesség beállítása

Az EVS képoptimalizáló vezérlővel a megjelenítési módok finomhangolhatók és a kép élessége maximalizálható a kontúrok, a kontraszt és a fényerő javításával.

Az EVS képoptimalizáló vezérlés ingyenes. A használathoz Windows PC-hez USB-n keresztül történő csatlakozás szükséges (kábel nem tartozék).

Minden helyzethez a megfelelő megjelenítési mód

Négy előre telepített kijelzési mód (Standard, Kiegyensúlyozott, Magas, Alacsony) áll a felhasználó rendelkezésére. Ezenkívül akár öt egyéni üzemmód is hozzáadható, amelyek az adott megtekintési környezethez igazíthatók. Az EVS1VX akár 10 kijelzési módot is regisztrálhat, amelyek között a kezelő az előlapi gombok segítségével válthat. Az áttekinthetőség és a könnyebb használat érdekében a nem használt megjelenítési módok eltávolíthatók a listából.

DuraVision EVS1VX: display mode
Példa előre beállított kijelzési módok: 1. standard, 2. kiegyensúlyozott, 3. magas
Capture to USB
1. monitor, 2. USB-s numerikus billentyűzet, 3. USB-stick, amelyre az optimalizált képek exportálhatók és menthetők
Állóképek mentése közvetlenül USB-re

Az EVS1VX lehetővé teszi a kezelők számára, hogy állóképeket rögzítsenek bármilyen továbbfejlesztett jelenetről, és azokat közvetlenül egy USB flash meghajtóra mentsék az USB numerikus billentyűzet segítségével. A rögzített állóképek átveszik az aktuálisan beállított képjavításokat, így másodszor is felhasználhatók a felülvizsgálathoz vagy nyomozati célokra. Ez a funkció hasznos az infrastruktúrában, például az utakban keletkezett károk vagy a termékgyártás során keletkezett hibák nyomon követésére is.

Rugalmas csatlakoztathatóság

Az EVS1VX két HDMI bemenettel és egy HDMI kimenettel rendelkezik, továbbá egy Ethernet-porttal van felszerelve a firmware böngészőn keresztüli frissítéséhez.

Ports DuraVision EVS1VS/EVS1VX
* Perifériás csatlakozások csak az EVS1VX esetében

Tartósság és megbízhatóság

A folyamatos kutatásnak, valamint a kiváló minőségű alkatrészek és gyártási technológiák kifejlesztésének köszönhetően az EIZO meggyőző minőségű és kivételes megbízhatóságú monitormegoldásokat kínál ügyfelei számára.

EIZO DuraVision: 24/7
24/7 használat garantált

A megoldás 24 órás használatra készült és maximális megbízhatóság jellemzi. A garancia időtartama 2 év (24/7).

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamat és a környezetbarát jelleg központi szerepet tölt be az EIZO termékpolitikájában. Ennélfogva termékeinket a nemzetközi környezetvédelmi előírások szigorú figyelembevételével állítjuk elő, készülékeink hosszú élettartama pedig az erőforrások megőrzéséhez is jelentősen hozzájárul.

Környezet- és társadalomtudatos termelés

Az EVS1VX készülékkel az EIZO bebizonyítja, hogy a kép és a termékminőség kéz a kézben jár a felelős tervezéssel, anyagbeszerzéssel és gyártással. Ez az érték lehetővé teszi, hogy biztonságosan fektessen be egy modern és megbízható megoldásba.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok az EIZO-nál

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az EVS1VX készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Tudjon meg többet az EIZO felelős vállalati magatartásáról itt.

Környezet- és klímavédelem

Az EVS1VX készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. CSR (Vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről. 

Környezet- és klímabarát monitorok az EIZO-tól
Nachhaltiges und langlebiges Produkt

Fenntartható és tartós

Az EVS1VX készüléket hosszú élettartamra tervezték - általában jóval a kétéves garanciát meghaladó élettartamra. A cserealkatrészek még sok évvel a gyártás befejezése után is rendelkezésre állnak. A teljes használati ciklus figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, mivel a tartósság és a javíthatóság kíméli az erőforrásokat és az éghajlatot. Az EVS1VX tervezésekor figyelmet fordítottunk az alacsony erőforrás-felhasználásra, a kiváló minőségű alkatrészekre és anyagokra, valamint a gondos gyártásra.

További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget az adott munkahelyi felhasználáshoz leginkább megfelelő modell kiválasztásához. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel most