Érintéses funkcionalitás

Az érintőképernyő lehetővé teszi, hogy a monitorokat ujjal vagy tollal lehessen kezelni. Gépelés, rajzolás, forgatás, kicsinyítés - minden gyorsan és közvetlenül érintéssel működik.

Touchpen
Pontos és részletes karakterbevitel

A kapacitív érintőképernyő technológiát (PCAP) alkalmazó FDF2182WT monitor a lehető legnagyobb pontossággal érzékeli az érintéseket. Így az egészen apró betű- és karaktertípusok is egyszerűen beírhatók a képernyőn keresztül.

Érintőképernyő – gyakorlatilag keret nélküli kivitelben

A kijelzőt úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a keretbe. Ennek köszönhetően az érintőfelület még a szélek mentén is zavartalanul használható, különösen kényelmessé téve ezzel a görgetést és csúsztatást igénylő kézmozdulatokat.

EIZO Flat design touch monitor
Multi-Touch-LCD
Multi-touch LCD kijelző robusztus felülettel

Mivel a monitor akár tíz különböző érintés egyidejű kezelésére is alkalmas, egyszerre akár többen is használhatják. Az érintőképernyőt tenyérfelismerés funkcióval is ellátták. A felhasználók így írás közben anélkül pihentethetik kezüket, illetve karjukat a monitoron, hogy az nem kívánt bevitelt okozna.

Az 7H keménységű üvegfelület hatékony védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, és akár 50 millió érintésig megbízhatóan használható.

Érintőpaneles vezérlés

A monitor olyan technológiával van felszerelve, amely kalibrálja az érintésérzékenységet, hogy minimalizálja a környezeti tényezők és az elektromágneses zajok okozta helytelen érintésválaszokat. Ez biztosítja, hogy a képernyő használat közben is pontos érintésinterakciót tartson fenn.

A felhasználók könnyen be- vagy kikapcsolhatják az érintésérzékelést a monitor külső peremén kényelmesen elhelyezett gomb megnyomásával.

EIZO touch monitor
Érintéses működés további meghajtók nélkül

A többérintéses felületet a Windows 10 és 8.1 szabványos illesztőprogramjai támogatják. Az USB-kábel egyszerű csatlakoztatásával az érintőpanelt további illesztőprogramok nélkül is működtetheti.

A Windows szabványos érintésvezérlői mellett egy dedikált érintésvezérlő is rendelkezésre áll, amely támogatja az érintésinterakciós hangokat és az egér emulációt.

Kényelmes kezelhetőség

Kényelmes munkavégzést lehetővé tevő felszereltség. Az intelligens és intuitív kezelőfunkcióinkkal a monitorok beállítása, vezérlése és napi üzemeltetése a lehető legegyszerűbb.

EIZO Monitor VA Panel
Magas kontraszt és színhű megjelenítés minden szögből

A széles látószögű VA panelnek köszönhetően a kontraszt tetszőleges szögből nézve is alig változik, és csak minimális színeltérés tapasztalható. Így a pontos színvisszaadás és tiszta képmegjelenítés a teljes képernyőfelületen biztosított.

Teljesen villódzásmentesen

A monitor bármilyen fényerőbeállítás mellett villódzásmentes marad. Az előnyök: Nem fárad el olyan hamar a szeme. Hosszú időn keresztül tud a képernyő előtt dolgozni.

Gyárilag beállított színmódok: Optimalizált megjelenítés gombnyomásra

A gyárilag beállított színmódok megkönnyítik a képek, szövegek és filmek feldolgozását, illetve azok megtekintését. Nem is csoda, hiszen a szín beállításánál figyelembe kell venni, hogy filmet nézünk, képet szerkesztünk, az interneten szörfözünk vagy éppen szöveget írunk. Egyetlen gombnyomással kiválasztható a fényerő, gammakorrekció és színhőmérséklet legmegfelelőbb előbeállítása.

Dönthető állvány

A dönthető állvány lehetővé teszi a rugalmas pozicionálást. A monitor úgy helyezhető el az íróasztalon, mint egy laptop vagy a kívánt szögbe billenthető. Ennek köszönhetően a monitor könnyedén beállítható az ideális pozícióba, a minél kényelmesebb használat érdekében.

EIZO Flexibler Standfuß Tilt
Döntés az állvány csúsztatásával: 15° - 70°

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Rugalmasabb munkavégzés a különösen sokoldalú csatlakoztathatóságnak köszönhetően. A széles körű csatlakoztathatóságnak köszönhetően az EIZO monitorjai bármilyen környezethez és munkafolyamathoz egyszerűen és kényelmesen hozzáigazíthatók.

Egy monitor, sokféle csatlakozó

Egyszerűbb már nem is lehetne: A legtöbb végberendezést, például a számítógépet, laptopot vagy kamerát közvetlenül csatlakoztathatja a monitorhoz, hiszen a számos bemenettípus közül választhat. Mindez megkönnyíti Önnek a mindennapi munkát.

Tartósság és megbízhatóság

A folyamatos kutatásnak, valamint a kiváló minőségű alkatrészek és gyártási technológiák kifejlesztésének köszönhetően az EIZO meggyőző minőségű és kivételes megbízhatóságú monitormegoldásokat kínál ügyfelei számára.

EIZO DuraVision: 24/7
Garantált 24 órás üzemeltethetőség

Ezt a kimagaslóan megbízható monitort kifejezetten 24 órás üzemeltetésre terveztük. Ennek alátámasztásaként az EIZO 3 év év garanciát biztosít a készülékre.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamat és a környezetbarát jelleg központi szerepet tölt be az EIZO termékpolitikájában. Ennélfogva termékeinket a nemzetközi környezetvédelmi előírások szigorú figyelembevételével állítjuk elő, készülékeink hosszú élettartama pedig az erőforrások megőrzéséhez is jelentősen hozzájárul.

Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával

A monitorok beépített, mechanikus üzemi kapcsolóval rendelkeznek. Ez rendkívül praktikus és takarékos: Ha az üzemi kapcsoló segítségével kapcsolja ki a monitort, a készülék egyáltalán nem fogyaszt áramot. Készenléti üzemmódban a készülék energiafogyasztása legfeljebb 1,2 Watt.

EIZO: Zéró energiafogyasztás az üzemi kapcsoló használatával

Környezet- és társadalomtudatos termelés

Az FDF2182WT készülékkel az EIZO bebizonyítja, hogy a kép és a termékminőség kéz a kézben jár a felelős tervezéssel, anyagbeszerzéssel és gyártással. Ez az érték lehetővé teszi, hogy biztonságosan fektessen be egy modern és megbízható megoldásba.

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok az EIZO-nál

Társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó gyártási folyamatok

Az FDF2182WT készülékeket társadalmilag felelős módon állítják elő. A gyártási folyamat teljes mértékben mentes a gyermek- és kényszermunka alkalmazásától. Az ellátási lánc gondosan megválasztott beszállítói szintén elkötelezték magukat a társadalmilag felelős termelés mellett. Ez különösen igaz az úgynevezett konfliktusövezetekből származó ásványkincsek beszállítóira. A társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységeinket a vállalat önkéntes jelleggel közzétett éves jelentése ismerteti.

Tudjon meg többet az EIZO felelős vállalati magatartásáról itt.

Környezet- és klímavédelem

Az FDF2182WT készülékeket a cég saját gyártóüzemeiben állítják elő, az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazásával. Ez a hulladék és szennyvíz mennyiségének mérséklésén kívül a káros anyagok alacsonyabb szintű kibocsátására, az erőforrások környezettudatos felhasználására és az energiafogyasztás csökkentésére, valamint az alkalmazottak környezettudatos viselkedésének előmozdítását célzó intézkedések meghozatalára is kiterjed. CSR (Vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésünkben évente tájékoztatjuk a közvéleményt a környezettudatosságot szolgáló intézkedéseinkről. 

Környezet- és klímabarát monitorok az EIZO-tól
RadiForce sustainability

Tartós készülékek a fenntarthatóság jegyében

A kifejezetten hosszú hasznos élettartamú FDF2182WT kifejlesztésekor az életciklus egészével kapcsolatos környezeti hatásokat is messzemenőkig figyelembe vették - általában jóval a garanciaidőn túl. A pótalkatrészek a gyártás befejezését követően még további 7 évig elérhetők maradnak. A hosszú hasznos élettartam és a széles körű javíthatóság kedvező hatást gyakorol az erőforrások megőrzésére és a klíma megóvására. A kiváló minőségű alkatrészekből álló FDF2182WT előállításakor különös figyelmet fordítanak az erőforrások körültekintő felhasználására, valamint a gyártási folyamatok gondos kidolgozására.

Hasznos kiegészítők

Hiányzik esetleg valami? Itt hasznos kiegészítőket találhat FDF2182WT modellünkhöz.

EIZO ScreenCleaner
EIZO ScreenCleaner

Karcmentes tisztítás az EIZO ScreenCleaner készletével

TP5
TP5

Érintőpanelen használható érintőtoll

PM200-K
PM200-K

DisplayPort csatlakozókábel digitális video- és audiojelek továbbításához.

PP100-K
PP100-K

DisplayPort csatlakozókábel, 100 cm

CP200-BK
CP200-BK

C típusú USB DisplayPort csatlakozókábel, 200 cm

Referenciák

Monitorok használatban - Ki miért választ EIZO kijelzőt
Tovább

Gyakran Ismételt Kérdések

A termékkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket a GYIK pont alatt találja
Tovább a GYIK-hez