RadiForce

Monitorok roncsolásmentes vizsgálatokhoz (NDT)

Minden monitor az roncsolásmentes vizsgálatokhoz
Stage_ndt.png

Roncsolásmentes vizsgálat

A lehető legkiválóbb képminőség

A folyamatosan szélsőséges terhelésnek kitett alkatrészek és rendszerek időben elvégzendő ellenőrzéseket igényelnek túlterhelés és anyaghiba szempontjából. E célból általában roncsolásmentes anyagvizsgálatokat, például röntgenezési eljárásokat alkalmaznak.

Ipari Minőségbiztosítás céljára

Tökéletes minőségben megjeleníthető röntgenfelvételek

Az elmúlt időszakban a röntgenezési eljárások rendkívül széles körben elterjedtek az ipari minőségbiztosítással kapcsolatban alkalmazott roncsolásmentes vizsgálatoknál (NDT). Elsősorban csővezetékek építésénél, valamint a légi és vasúti szállításnál használják. Annak érdekében, hogy a fémek legapróbb hajszálrepedései is megfelelően megjeleníthetővé váljanak, rendkívül szigorú képminőségi – adott esetben még az orvosi diagnosztikával kapcsolatos előírásoknál is szigorúbb – követelményeket támasztanak az említett eljárásokkal szemben.

Nem meglepő tehát, hogy az ilyen alkalmazásoknál a lehető legkiemelkedőbb minőségű radiológiai monitorok jöhetnek csak számításba, így gyakran az EIZO RadiForce monitorjaira esik a szakemberek választása. Az EIZO sajátfejlesztésű, DICOM® szabvány szerinti tényleges hardveres kalibrálást lehetővé tevő kalibrációs szoftvere, a RadiCS jelentős segítséget kínál az említett feladatok ellátásához. Fényerősségi jellemzői a roncsolásmentes vizsgálatokat (NDT) szabályozó DICONDE szabványok megjelenítési karakterisztikáinak is megfelel.

A RadiForce monitorok előnyei a roncsolásmentes vizsgálathoz

  • DICOM®-GSDF-DICONDE fényerősségi jellemzők szerinti megbízható megjelenítés
  • Különböző igényeket kielégítő eltérő modellváltozatok a magas fokú költséghatékonyság jegyében
  • Hosszú élettartam
  • Fokozott hatékonyság

Az EIZO a roncsolásmentes anyagvizsgálathoz ezeket a megoldásokat ajánlja

Még mindig vannak kérdései?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kontakt_teaser.jpg