RadiForce Referenz

Pontos és rugalmas radiológiai diagnosztika

A Medical Imaging Luzern AG (MIL AG) röntgenintézete Sursee-ben az EIZO orvosi RadiForce monitoraira támaszkodik a radiológiai jelentéskészítésben.

MIL Sursee

A Medical Imaging Luzern AG (MIL AG) röntgenintézet 2021 májusában megnyitotta Surseeben új járóbeteg rendelőjét. Az új gyakorlatnak köszönhetően gyorsabban és rugalmasabban lehet radiológiai vizsgálatokat végezni, csökkenthető a várakozási idő és javítható a szolgáltatás minősége.

A sursee-i MIL AG e célból az EIZO RadiForce monitoraira támaszkodik, mivel a képek magas minősége és a magas szintű szakértelem sok esetben döntő fontosságú a betegek további kezelése szempontjából.

Röntgen Intézet MIL Sursee
MIL Sursee recepció

A legmodernebb technológiák a pontos diagnózishoz

A sursee-i MIL AG-nál a RadiForce RX660 monitorokat radiológiai jelentések készítésére, az MS236WT-t pedig röntgensugarak ellenőrző monitoraként használják. Az előnyök nyilvánvalóak: a megbízható diagnózishoz elengedhetetlen a pontos, egységes és nagy felbontású monitorkép - az EIZO maximális diagnosztikai megbízhatóságot biztosít.

RX660 röntgendiagnosztikához

RX660 röntgendiagnosztikához

MS236WT mint röntgenellenőrző monitor

MS236WT mint röntgenellenőrző monitor

Az RX660 multimodális monitor tökéletesen alkalmas a radiológiai képek megjelenítésére a pontos jelentéskészítéshez. A kép élessége nagy fényerőn nagyon részletes. A színmegbízhatóság támogatja az orvosokat a diagnózis felállításában. Kompakt kialakításának köszönhetően a monitor nagyon kis helyet foglal a munkaterületen.

A RadiLight tökéletes megoldást nyújtott a MIL AG számára az általában sötét radiológiai elemzési környezetbe. A hátoldalon lévő rögzítésnek köszönhetően a kijelzőn lévő zavaró tükröződések elkerülhetők. A megvilágítás intenzitása 10 szintre osztható.

Az EIZO minőségbiztosítási szoftver RadiCS a kötelező heti minőségbiztosításra és a szürkeárnyalatos kalibrálásra szolgál. Ez segít a MIL AG-nak abban, hogy minden egyes RadiForce-monitor esetében optimális minőségellenőrzést biztosítson.

Röntgenvizsgálati eredmények
Kalibrálás

A RadiForce MS236WT monitorokat a röntgenszobában használják a röntgenkészülék működtetésére. A széles képernyő és a nagy látószög megkönnyíti a röntgenképek, a kapcsolódó leletek és egyéb betegadatok megtekintését. Ha a monitort egy forgó karra szerelik, a szakember rugalmasan a kívánt pozícióba tudja mozgatni a monitort. Ez támogatja a hatékony és pontos munkát.

MS236WT a röntgenszobában

MS236WT a röntgenszobában

MS236WT a röntgensugaras vezérlőteremben

MS236WT a röntgensugaras vezérlőteremben

"Az itt használt EIZO RadiForce monitorokkal biztosak lehetünk abban, hogy a megjelenített képek mindig minden részletet pontosan mutatnak."

Dr. med. Gregor Rieger, , főorvos, Radiológiai osztály, MIL Sursee

 

Dr. Gregor Rieger ebben a videóban részletesebben bemutatja a MIL Sursee-t. Nézze meg, megéri.