DuraVision referencia

Walibi Holland

A Walibi Holland vidámpark az EIZO IP dekóderes monitorokra támaszkodik a videómegfigyelésben

Walibi_-_Header.jpg

A Walibi Holland egy vidámpark a hollandiai Biddinghuizenben. A parkot 1971-ben nyitották meg "Flevohof" néven. Jelenleg a Compagnie des Alpes anyavállalat egyik nagyobb vidámparkja Hollandiában. A 2015-ös évben összesen 900.000 ember látogatta meg a vidámparkot. Walibi összesen 35 attrakcióval rendelkezik, és gyönyörű természet veszi körül.

Nagyfokú rugalmasság az IP-kameraképek megjelenítésénél

Miért választották az EIZO-t?
A Panasonic, a megoldásszállító és kameraszállító cégünk hozott minket kapcsolatba az EIZO-val.

Minden látnivalónknál kamerákat használunk. Ez lehetővé teszi számunkra a jó felügyelet biztosítását. Ha szükséges, munkatársaink nagyon gyorsan közbe tudnak lépni. A kamerák képeit gyakran jelenítjük meg egy videókezelő rendszer (VMS) segítségével közvetlenül a látványosságoknál. Ehhez szabványos számítógépes monitorokat használunk, amelyek mindegyike egy számítógéphezhez van csatlakoztatva. Számos egyéb komponensre van szükség ahhoz, hogy a kameraképek végül egy monitoron is láthatóak legyenek.

Az EIZO IP dekóder monitor lehetővé teszi számunkra, hogy több IP-kamera képét hatékonyan és gyorsan, köztes számítógép nélkül jelenítsük meg. Emellett a telepítés sokkal gyorsabb és egyszerűbb, a képmegjelenítés pedig sokkal valósághűbb és élesebb, mint a korábban használt monitorokon.

Milyen különleges követelményeket támasztottak a monitorokkal szemben?
A videómegfigyelő monitoroknak éjjel-nappal működniük kell. A felhasználóbarátság kiemelt fontosságú. Mert ha az alkalmazottak napi 10 órán keresztül nézik a monitorokat, akkor garantálni kell a jó képmegjelenítést.

Milyen problémákat oldottak meg a monitorokkal?
Míg korábban sok szervert kellett üzemeltetnünk a kameraképek összegyűjtéséhez és ezek monitoron való megjelenítéséhez, ma már a plug & play elv szerint dolgozunk. Csatlakoztassa a hálózati csatlakozót a monitorhoz, határozza meg a beállításokat, és már indulhat is.

Tesztelték a különböző márkákat? Ha igen, milyen tulajdonságokat hasonlítottak össze?
Más márkákat nem teszteltünk. Egyszerűen nincs más olyan képernyő, amely mindkét funkciót támogatja. Az EIZO az egyetlen gyártó a piacon, amely ezt a megoldást kínálja nekünk.

Milyen mértékben játszott szerepet a döntésében a garancia?
A garancia nagyon fontos számunkra, mert ha egy monitor meghibásodik, akkor nagyon gyorsan ki kell tudni cserélni.

Milyen előnyökkel jár az EIZO termékek használata az Ön számára? Az FDF2304W-IP IP dekóder monitor nagyon nagyfokú rugalmasságot biztosít a különböző IP-kameraképek megjelenítésében. A telepítés rendkívül gyors. Ezzel rengeteg időt takaríthatunk meg. Ráadásul a képek borotvaéles, ragyogó színekben jelennek meg, így a kezelők kényelmesen érzik magukat. Ez nagyon fontos tényező a látványosságaink felügyelete során.

Az EIZO IP dekóder monitor lehetővé teszi, hogy több IP-kamera képét hatékonyan és gyorsan, köztes számítógép nélkül jelenítsük meg.

Walibi Holland