A megfelelő érintőképernyő minden igényre

Az érintőképernyős monitorok a digitalizálás alapvető részét képezik, és lehetővé teszik a programok vagy folyamatok intuitív és kényelmes vezérlését a legkülönbözőbb környezetekben. Az érintőképernyők például olyan munkakörnyezetekben tűnnek ki, ahol a billentyűzet és az egér használata nem praktikus vagy egyszerűen nem megfelelő. Különösen a hajózásban, az orvostudományban és számos más iparágban az érintőképernyő már régóta elterjedt.

Az EIZO érintőképernyős megoldásai a modern érintéses technológiák pontosságát ötvözik a vállalat sokéves szakértelmével. Az érintőkijelzők nagyon jó képminőséget kínálnak, amelyről az EIZO monitorok ismertek. A nagy felbontású érintőképernyős monitorokat az alapoktól kezdve a tartósság és a megbízhatóság szempontjából is optimalizálták, és éjjel-nappal működnek - például egy videóbiztonsági rendszer részeként.

Robusztus és 24/7 használatra

Annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző megoldások HMI (Human Machine Interface) igényes követelményeinek, az EIZO portfóliójában különböző érintéstechnológiák találhatók. Az alkalmazások széles körére optimalizált monitorokat többnyire 24 órás használatra tervezték. Annak érdekében, hogy még nehéz környezetben is tökéletesen működjenek, a követelményektől és a tervezett felhasználástól függően szellőzőnyílás nélküli monitorházzal és zárt gombokkal rendelkeznek, hogy sem folyadék, sem por ne tudjon behatolni. Ezáltal biztosított a tartós és robusztus használat.

Az érintőképernyős technológia kiválasztása

Az EIZO minden alkalmazásnak megfelelően három különböző érintőképernyő-technológiával kínálja érintőképernyőit: vetített kapacitív (PCAP), felületi akusztikus hullám (SAW) és analóg ellenállás (AR). E három technológiát egyedi erősségek jellemzik, és például különböző típusú műveletekre alkalmasak. Akár puszta kézzel, akár tollal, akár kesztyűvel kell használni őket, akár különösen ellenállónak kell lenniük a porral és a vízzel szemben, vagy különösen fényes kijelzőt kell kínálniuk: Az EIZO érintőképernyői pontosan konfigurálhatók.

Vetített kapacitív (PCAP)

A PCAP érintőképernyő-technológia - más néven projektív kapacitív érintés vagy PCT érintőképernyő - különösen nagy érintésérzékenységgel rendelkezik. Az EIZO érintőképernyők PCAP-kijelzői akár tíz érintést is feldolgoznak egyidejűleg, ezért kiválóan alkalmasak olyan felhasználási esetekre, amelyekben fontos az együttműködés. Az üvegfelület is különösen ellenálló, 5-7 H keménységű.

Működtethető: Kéz, érintőtoll
Víz- és porállóság: Magas
Élettartam: legalább 50 millió érintés bevitele

Akusztikus hullám (SAW)

Az akusztikus hullám-technológiával ellátott EIZO érintőképernyők számos lehetséges beviteli módot tesznek lehetővé, ezért különösen rugalmasan használhatók. Az antireflektívkijelző hatékonyan megakadályozza a tükröződéseket is, így az érintőképernyős monitor kijelzője különböző környezetekben és fényviszonyok között is jól olvasható marad. Az akár 380 cd/m2 -es LED háttérvilágítás tovább javítja az olvashatóságot. A robusztus üvegfelület (7 H) karcálló és hosszú élettartamot biztosít.

Működtethető: Kéz, kesztyű, érintőtoll
Víz- és porállóság: Standard
Élettartam: legalább 50 millió érintés bevitele

Analóg ellenálló

Az analóg rezisztív technológiával ellátott érintőképernyős monitorok 0°C és 50°C közötti hőmérsékleten is működnek, és rugalmasan működtethetők.

Működtethető: Kéz, kesztyű, érintőtoll
Víz- és porállóság: Magas
Élettartam: legalább 10 millió érintés bevitele

EIZO: erős partner

Tapasztalt B2B beszállítóként az EIZO felkészült arra, hogy tanácsot adjon a vállalatoknak, és együtt dolgozzanak ki megfelelő megoldásokat minden alkalmazáshoz. Vegye fel a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal, szívesen támogatjuk Önt bármilyen projektben - egyéni támogatással, a vásárlás előtt és után.

EIZO értékesítési kapcsolattartó