Hasznos tudnivaló

A Screen InStyle szoftver használatához a monitort USB jelkábel segítségével csatlakoztathatjuk a számítógéphez.
Több képernyős rendszer esetén a monitorok egymás közti kapcsolatát lehet USB segítségével megteremteni.

Power Management – Összehangolt energiagazdálkodás több monitoron

Power Management – Összehangolt energiagazdálkodás több monitoron
Mindössze egyetlen monitort szükséges be-, illetve kikapcsolnia. Az összes többi csatlakoztatott képernyő automatikusan ahhoz igazodik.

A monitor bekapcsoló gombjával valamennyi csatlakoztatott képernyő automatikusan be-, illetve kikapcsolható. Így gyorsan és egyszerűen jelentős energiát takaríthat meg.

A jelenlét-érzékelővel rendelkező monitorok a felhasználó távollétében alvó üzemmódra váltanak át.

A képernyőbeállítások szinkronizálása

A bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel
A monitor képernyőbeállításai automatikusan továbbítódnak az összes csatlakoztatott képernyőre.

A monitor színmódjának, színhőmérsékletének, illetve automatikus fényerő-szabályozásának beállításai automatikusan továbbítódnak az összes csatlakoztatott képernyőre. Így gyorsabban elvégezheti a szükséges beállításokat, és egységesítheti a monitorok színprofiljait.

A bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel

A szoftver egy további, rendkívül kezelőbarát alkalmazása a szükséges bementi jel kiválasztása egy megfelelő gyorsbillentyű, illetve billentyűkombináció segítségével - amikor a monitorhoz több mint egy számítógépet csatlakoztatunk.

Így pl. egy időben dolgozhat notebook-on és számítógépen, mégis gyorsan és egyszerűen váltogathat a két készülék között.

Akár a Picture-by-Picture (Kép a kép mellett) vagy a Picture-in-Picture (Kép a képben) funkciók használata közben is.

Screen InStyle – A bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel
Gyorsan és egyszerűen válthat át a két csatlakoztatott számítógép között.
Screen InStyle: Beállítható jelkiválasztás
Beállítható jelkiválasztás.

Kevesebb kék fény

A Screen InStyle részét képező „Cirkadián elsötétítés” funkció napközben lecsökkenti a monitor színhőmérsékletét. Mivel a beállítás 30 perces időközönként történik, az a felhasználó számára észrevehetetlen, és semmiképpen sem zavaró.

A funkció esténként automatikusan lecsökkenti a kék fény mennyiségét, mérsékelve ezáltal a természetes bioritmusra és az alvási szokásokra gyakorolt esetleges kedvezőtlen hatásokat.

Screen InStyle: „Cirkadián elsötétítés” funkcióval
Napközben lecsökken a monitor színhőmérséklete.
Screen InStyle: Képernyőkép („Cirkadián elsötétítés”)
A „Cirkadián elsötétítés” egyedileg konfigurálható.

Automatikus színmód

Az Automatikus színmóddal egyedi megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott módra.

Ha például szövegszerkesztő programot használ, a képernyő közvetlenül átvált Papír módra. Fotófeldolgozáshoz például az sRGB mód is kiválasztható. A kék fény mennyiségét mérséklő mód szemkímélő hatású.

ScreenInStyle: Auto ColorMode
sRGB módban végzett fotófeldolgozáskor, vagy Word fájlok Papír módban történő szerkesztésekor a szoftver automatikusan megváltoztatja a megjelenítés módját.
Screen InStyle: Képernyőkép Auto Color Mode
Társítson hozzá egyedi megjelenítési módokat a különböző alkalmazásokhoz.

Windows-kalauz

Az InStyle ablak automatikusan csatlakozik a Windows vezérlőpaneléhez, hogy a programban végzett bármely beállítás elvégzése automatikusan a vezérlőpanelen keresztül történjen. Többmonitoros rendszerben ráadásul ezek a beállításmódosítások az összes monitorra vonatkoztathatók.

Műszaki adatok

Nyomtatás asztal
Kompatibilis monitorok EV3285, EV3237, EV2785, EV2780, EV2750, EV2456, EV2455, EV2451, EV2450
Kompatibilis operációs rendszerek Windows 10 (32-bit, 64-bit), Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit, 64-bit)
PC USB interfész
Download
  • Screen InStyle

    Az EIZO Screen InStyle szoftverének használatával egyszerűen módosíthatja a teljesítmény, szín, fényerő és egyéb jellemzők beállítását, akár egyképernyős, akár több monitoros rendszerben.