Hasznos tudnivaló

A Screen InStyle szoftver használatához a monitort USB jelkábel segítségével csatlakoztathatjuk a számítógéphez.
Több képernyős rendszer esetén a monitorok egymás közti kapcsolatát lehet USB segítségével megteremteni.

Power Management – Összehangolt energiagazdálkodás több monitoron

Power Management – Összehangolt energiagazdálkodás több monitoron
Mindössze egyetlen monitort szükséges be-, illetve kikapcsolnia. Az összes többi csatlakoztatott képernyő automatikusan ahhoz igazodik.

A monitor bekapcsoló gombjával valamennyi csatlakoztatott képernyő automatikusan be-, illetve kikapcsolható. Így gyorsan és egyszerűen jelentős energiát takaríthat meg.

A jelenlét-érzékelővel rendelkező monitorok a felhasználó távollétében alvó üzemmódra váltanak át.

A képernyőbeállítások szinkronizálása

A bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel
A monitor képernyőbeállításai automatikusan továbbítódnak az összes csatlakoztatott képernyőre.

A Screen InStyle segítségével a kívánt monitor képernyőbeállításai a többképernyős rendszert alkotó valamennyi monitorra átvihetők.

A színmóddal, a színhőmérséklettel és az automatikus fényerő-szabályozással kapcsolatos beállítások automatikusan továbbítódnak a csatlakoztatott képernyőkre. A C típusú USB-csatlakozón keresztüli láncba kapcsolás (Daisy Chain) alkalmazásakor pedig a módosítások az összes monitoron automatikusan megjelennek. Így gyorsabban elvégezheti a szükséges beállításokat, és egységesítheti a monitorok színprofiljait.

Colour Briefcase: univerzálisan alkalmazható egyedi beállítások

Az egyedi képernyőbeállítások a korszerű EIZO monitorokhoz csatlakoztatott bármilyen notebookra vagy táblagépre átvihetők. A beállítások automatikus átvételéhez mindössze hozzá kell csatlakoztatnia notebookját egy C típusú USB-kábellel egy olyan monitorhoz, amely támogatja a Screen InStyle funkció használatát. Ezzel jelentősen kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető a megosztott íróasztalon (Hot Desking) vagy az otthon végzett munka.

A bemeneti jel és a színmód kiválasztása gyorsbillentyűvel

A bemeneti jel gyorsbillentyűvel, illetve billentyűkombinációval elvégezhető kiválasztása pedig különösen akkor bizonyul hasznos funkciónak, ha ugyanahhoz a monitorhoz több számítógépet is hozzácsatlakoztatnak.

A funkció használatával többek között ugyanazon a monitoron jelenítheti meg a notebookon és számítógépen egyidejűleg végzett munkáit, és bármikor egyszerűen átválthat a két eszköz között. Monitortól függően akár a Picture-by-Picture (Kép a kép mellett) vagy a Picture-in-Picture (Kép a képben) funkciók használata közben is.

A gyorsbillentyű, illetve billentyűkombináció használata ezen túlmenően a színmódok közötti gyors átváltást is lehetővé teszi.

Screen InStyle – A bemeneti jel kiválasztása gyorsbillentyűvel
Gyorsan és egyszerűen válthat át a két csatlakoztatott számítógép között.
Screen InStyle: Beállítható jelkiválasztás
Beállítható jelkiválasztás.

Kevesebb kék fény

A Screen InStyle részét képező „Cirkadián elsötétítés” funkció napközben lecsökkenti a monitor színhőmérsékletét. Mivel a beállítás 30 perces időközönként történik, az a felhasználó számára észrevehetetlen, és semmiképpen sem zavaró.

A funkció esténként automatikusan lecsökkenti a kék fény mennyiségét, mérsékelve ezáltal a természetes bioritmusra és az alvási szokásokra gyakorolt esetleges kedvezőtlen hatásokat.

Screen InStyle: „Cirkadián elsötétítés” funkcióval
Napközben lecsökken a monitor színhőmérséklete.
Screen InStyle: Képernyőkép („Cirkadián elsötétítés”)
A „Cirkadián elsötétítés” egyedileg konfigurálható.

Automatikus színmód

Az Automatikus színmóddal egyedi megjelenítési módokat kölcsönözhet a különböző alkalmazások számára. Az alkalmazás elindításakor a képernyő automatikusan átvált az előzetesen meghatározott módra.

Ha például szövegszerkesztő programot használ, a képernyő közvetlenül átvált Papír módra. A kék fény mennyiségét mérséklő mód szemkímélő hatású. Fotófeldolgozáshoz például az sRGB mód is kiválasztható.

ScreenInStyle: Auto ColorMode
sRGB módban végzett fotófeldolgozáskor, vagy Word fájlok Papír módban történő szerkesztésekor a szoftver automatikusan megváltoztatja a megjelenítés módját.
Screen InStyle: Képernyőkép Auto Color Mode
Társítson hozzá egyedi megjelenítési módokat a különböző alkalmazásokhoz.

Windows-kalauz

Az InStyle ablak automatikusan csatlakozik a Windows vezérlőpaneléhez, hogy a programban végzett bármely beállítás elvégzése automatikusan a vezérlőpanelen keresztül történjen. Többmonitoros rendszerben ráadásul ezek a beállításmódosítások az összes monitorra vonatkoztathatók.

Műszaki adatok

Nyomtatás asztal
Kompatibilis monitorok EV3895, EV3285, EV3237, EV2795, EV2785, EV2780, EV2760, EV2750, EV2495, EV2480, EV2457, EV2456, EV2455, EV2460, EV2451, EV2450, EV2360
Kompatibilis operációs rendszerek Windows 10 (32-bit, 64-bit), Windows 8.1 (32-bit, 64-bit), Windows 7 SP1 (32-bit, 64-bit)
PC USB interfész
Download
  • Screen InStyle

    Az EIZO Screen InStyle szoftverének használatával egyszerűen módosíthatja a teljesítmény, szín, fényerő és egyéb jellemzők beállítását, akár egyképernyős, akár több monitoros rendszerben.