RadiForce referencia

Biberach-i radiológiai rendelőintézet

Biberach_Header.JPG

Teljes mértékű bizalom az EIZO termékei iránt

A radiológiai diagnosztika két, széles körben elismert szakértője, Wolfgang Fuchs és Victor-Götz Bansemer 2019. április elején nyitotta meg Dr. Kai Hammerrel közösen működtetett radiológiai rendelőintézetét. A Biberach-i Hauderboschen területén működő egészségügyi intézményben 20 további szakemberből álló személyzet látja el a pácienseket.

A legkorszerűbb radiológiai technológiákkal felszerelt, mintegy 730 négyzetméter alapterületű, kétszintes rendelőintézet szakértő munkatársai kellemes hangulatú és barátságos kialakítású rendelőhelyiségekben vizsgálják ki a radiológiai központot felkereső pácienseket. A CT, MRI és röntgenfelvételek készítésén kívül mammográfiai vizsgálatokat is végeznek.

A kiváló termékminőség és a helyszíni készülékcserére is kiterjedő 5 éves garancia különösen fontos volt Fuchs számára. Az MF MED UG informatikai specialista és az EIZO munkatársai által nyújtott szaktanácsadáson kívül a mammográfiai szűrőprogram keretében használt EIZO monitorokkal kapcsolatban szerzett sokéves kedvező tapasztalatok is jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy végül az EIZO márka mellett döntöttek.

Biberach_Wolfgang_Fuchs.JPG

„A rendelőintézet felszerelésének kiválasztásakor a lehető legkiválóbb minőségre és a termékek hosszú élettartamára helyeztük a legnagyobb hangsúlyt. Ez az ajtófogantyúktól egészen az MRI-felvételek készítésére szolgáló eszközökig a felszereltség valamennyi elemére egyformán vonatkozik” – mondja Fuchs. „A monitorkínálat felmérésekor rövid időn belül egyértelművé vált a számunkra, hogy az EIZO készülékei felelnek meg leginkább az elvárásainknak” – magyarázza döntésük hátterét a tapasztalt radiológus.

Wolfgang Fuchs

A Biberach-i radiológiai rendelőintézet társtulajdonosa

A RadiForce monitorokkal a lehető legkiválóbb képminőségben diagnosztizálhatnak a szakemberek

A rendelőintézet munkatársai RadiForce RX660 és RX560 MammoDuo monitorokat használnak a diagnosztikai feladatok elvégzéséhez. Mammográfia szűréshez és diagnosztikai képalkotáshoz szintén az RX560 MammoDuo készüléket használják, mivel a két, speciális állványon elhelyezett RX560 monitorral ellátott modell kiváló minőségű képmegjelenítésének köszönhetően tökéletesen alkalmas az említett feladatok ellátására.

Biberach_Image_02.JPG

A háttérirodai teendőkhöz is EIZO monitorokat használnak

A Fuchs/Bansemer rendelőintézet a diagnosztikai vizsgálatokon kívül a betegaktákkal és orvosi felvételekkel kapcsolatos információk kezelésére és feldolgozására, a diagnózisok nyilvántartására, valamint a háttérirodai feladatok ellátására szintén EIZO monitorokat használ. Az említett feladatokat divatos formatervű és különösen keskeny keretű FlexScan EV2450 modelleken végzik. Mivel az orvosi célokra használt speciális kivitelű képernyők és az irodai monitorok ugyanazon gyártótól származnak, a készülékek kezelése is jelentősen egyszerűbb.

Biberach_Image_01.jpg
Biberach_Image_03.JPG
Biberach_Image_04.JPG