IP DEKÓDER MEGOLDÁSOK

Integráció videokezelő rendszerekkel

IP_Decoding_stage.jpg

A modern videóbiztonsági rendszerek általában összetett berendezésekből állnak, amelyek különféle komponenseket és funkciók széles skáláját tartalmazzák. A videokezelő rendszer (video management system, azaz VMS) a központi pont az összes feladat ellenőrzésére és kezelésére. A kameraképek lejátszása - akár központosított, akár decentralizált - az infrastruktúra fontos része.

Az EIZO együttműködése vezető biztonsági és felügyeleti megoldások szolgáltatóival biztosítja a DuraVision IP dekóder megoldások műszaki kompatibilitását és optimalizált funkcionalitását a különböző VMS-ekkel. Ezáltal ideális kiegészítői az IP-videolejátszásnak a teljes berendezésben.

Az integráció típusai

Egyes VMS-eknél az IP-dekódoló megoldások integrációja natívan rögzítve van, azaz már a szoftver fix része. Ezzel szemben más rendszerek integrációját egy speciálisan kifejlesztett beépülő modul (vagyis plugin) teszi lehetővé. A beépülő modulok fejlesztése szintén az EIZO és a VMS-szolgáltatók együttműködésében történik, hogy megfeleljenek a felhasználó-specifikus követelményeknek.

VMS_Integration_3000x2000.jpg

A monitorok és kamerák központilag kezelhetők.

Funkciók

Az IP-dekóder megoldások például közvetlenül a VMS-felületről vezérelhetők és felügyelhetők, ami egyszerűsíti a telepítési folyamatot és az üzemeltetést. Ez magában foglalja a kamerák regisztrálását, a távoli állapotellenőrzést, valamint a videó elrendezés és a kijelző beállításait. További funkcióként a regisztrált kamerák videóképei drag & drop segítségével kényelmesen áthelyezhetők a kívánt pozícióba. Az elrendezés ennek megfelelően jelenik meg, még akkor is, ha az EIZO számítógép nélküli IP-dekóder megoldása távol van. A kijelző beállításai és opciói is könnyen konfigurálhatók a VMS-en keresztül, anélkül, hogy a monitor felhasználói felületéhez külön hozzá kellene férni.

Integration-security-systems_Plugins_RemoteControl.jpg
Monitorok távvezérlése
Integration-security-systems_Plugins_ImageEnlargement.jpg
Kameraképek kényelmes nagyítása a Drag-and-Drop funkcióval
Integration-security-systems_Plugins_LayoutAdjustment.jpg
A műveletet követően a monitor automatikus beállítása az elrendezéshez

VMS partner

IP-Decoder-Solutions_3000x2000.jpg

Integrációs típus a jelenlegi EIZO megoldásokkal

VMS szolgáltató

Accellence Technologies

Genetec

Milestone Systems*

Mobotix*

Panasonic

Qognify*

Siemens*

Nativ

/

/

/

/

Plugin

/

/

/

* EIZO Enterprise licenc szükséges

A DuraVision IP dekóder termékpaletta

IP dekóder megoldás használatban

Edmonton_640.jpg

Edmonton Transit Service

A kanadai Edmonton Transit Service közlekedési vállalat EIZO IP-dekódoló monitorokkal és Genetec videokezelő rendszerrel kibővített integrált videofelügyeleti hálózatot használ a vasútállomások megfigyelésére.

Bővebben

EIZO: erős partner

Tapasztalt B2B beszállítóként az EIZO kiválóan felkészült arra, hogy tanácsot adjon a vállalatoknak, és együtt dolgozzanak ki megfelelő megoldásokat minden alkalmazáshoz. Vegye fel a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal, szívesen támogatjuk Önt bármilyen projektben - egyéni támogatással, a vásárlás előtt és után.

Kapcsolatfelvétel
H07_Kontakt.jpg