Megoldások

Hagyományos videokezelés falra szerelt műtő munkaállomással

Az EIZO rugalmas megtekintő állomásának központi interfésze a sebészeti panel – a nagy teljesítményű műtős fali konzolunk. A helytől függetlenül a különböző kép- és videojelek, valamint a speciális klinikai alkalmazások és szoftverek a műtős csoport minden tagja számára optimálisan látható módon jeleníthetők meg a nagy monitoron. Az egyszerű forrás átkapcsolás, valamint a rugalmas konfigurációs lehetőségek a műtőben optimális videokelezést és intuitív, ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé.

Tudjon meg többet a műtő munkaállomásról

Hardver és szoftver a hatékony videokezeléshez

Ha a műtőben nő a videoforrások és -monitorok száma, a képeket gyorsan és biztonságosan ki kell tudni választani, hozzárendelni és továbbítani. A Caliop vm és a 24 hüvelykes érintőképernyő segítségével a műtőben dolgozó munkatársak intuitív módon vezérelhetnek tetszőleges számú előkonfigurált videobemenetet és -kimenetet – a valós időben való egyszerű, hatékony videokezeléshez.

Tudjon meg többet a videokezelésről

Videokezelés műtős dokumentációval és csatlakozási helyekkel a KIS és PACS rendszerekhez

A CuratOP megoldásnak a rendelkezésre álló KIS- és PACS rendszerekre való csatlakoztatásával a műtőben készített videók és pillanatfelvételek összekapcsolhatók a páciens adataival és tárolhatók. Ez a dokumentációs folyamatban az adatok bevitele során csökkenti az emberi hibát, és segíti a felvilágosítást, az óvintézkedéseket és a munkafolyamatokat a műtőben.

Tudjon meg többet a dokumentációról

Videomanagement over IP (VMoIP) a teljesen integrált műtőben

A CuratOR Alipe-vel az EIZO hatékony lehetőséget biztosít a video-, audio- és a vezérlésre vonatkozó adatok hálózatalapú átviteléhez. A Videomanagement over IP (VMoIP) segítségével a gyorsaság és a minőség alig ismer határokat. A standard hálózatkapcsolási technológia használatával a rendszer az egyre nagyobb számú, nagy távolságban elhelyezett képalkotó rendszerek támogatásához a jövőben egyedileg bővíthető és skálázható lesz.

Tudjon meg többet a VM over IP funkcióról
További kérdése van?

Örömmel nyújtunk segítséget a leginkább megfelelő modell kiválasztásához.
Forduljon hozzánk bizalommal

Orvosi EIZO termékek referenciái

Az EIZO RadiForce készülékei már számos felhasználó bizalmát elnyerték.
Tovább a referenciákhoz