RadiForce

Diagnosztikai monitorok CT és MRI tomogramok képalkotására

Minden CT/MRI Monitor
stage_CT_MRT.jpg

A helyes nézet minden esetben

A CT és MRI felvételek használata a gyógyászat valamennyi szakterületén széles körben elterjedt megoldásnak számít. A felvételek optimális diagnosztizálása szempontjából a nagy képátlójú monitorok előnyösebbek, mivel a nagyobb képsorozatok gyorsabban diagnosztizálhatók rajtuk.

Az EIZO nagy képátlójú és kiváló megjelenítésű diagnosztikai monitorjait kifejezetten a tomográfiás, ultrahangos és hagyományos röntgenfelvételek párhuzamos megjelenítése céljára fejlesztették ki. Az optimális megjelenítési karakterisztikákat nyújtó különféle üzemmódoknak köszönhetően a monitor nagyszerűen hozzáigazítható a diagnosztikai igényekhez.

MX315W_stage.jpg

Az EIZO minden egyes alkalmazáshoz speciális RadiForce képernyőt kínál – a színes és szürkeárnyalatos monitorokat egyaránt. A korszerű funkciókkal, így többek között a Hybrid Gamma technológiával a legkorszerűbb (például a pozitron emissziós tomográfián alapuló CT és MRI) eljárásoknál is tökéletes minőségű képmegjelenítés érhető el. A Hybrid Gamma funkció a fekete-fehér és a színes képrészletek esetében egyaránt képpont szerinti pontosságot és optimális megjelenítési karakterisztikákat nyújt.

A Digital Uniformity Equalizer funkció a különböző képernyőrészek fényereje és színtelítettsége közötti eltérések kiegyenlítésére szolgál. A fényerő és a szürkeárnyalatok méréséről, valamint a monitor DICOM® szabvány szerinti kalibrálásáról a keretbe beépített elülső érzékelő (IFS) gondoskodik. Így folyamatosan garantált az egyenletes képminőség.

 

A RadiForce monitorok előnyei a CT/MRI-hez

  • DICOM® GSDF fényerősségi jellemzők szerinti megbízható megjelenítés
  • Különböző igényeket kielégítő modellváltozatok a magas fokú költséghatékonyság jegyében
  • Hosszú élettartam
  • A munkaállomás személyre szabott beállíthatósága
  • Fokozott hatékonyság

Sikeresen végrehajtott diagnózisok

[Translate to Hungarian:] [Translate to English:] Referenzzentrum Mammografie Nord

Északi mammográfiai referenciaközpont

A korábbi, 5 megapixeles monitorokat tartalmazó kétképernyős megoldáshoz képest a RadiForce RX1270 egyképernyős megoldás kevesebb helyet foglal, és 12 megapixelével nagyobb felbontást kínál a még hatékonyabb jelentéskészítéshez.

Tudjon meg többet
[Translate to Hungarian:] [Translate to English:] MVZ Radiologie Karlsruhe

MVZ Radiológia Karlsruhe

Az MVZ Radiológia Karlsruhe optimálisan felszerelt a diagnosztikához az EIZO RadiForce RX1270 készülékkel

Tudjon meg többet
Mil_Sursee_6.jpg

MIL Sursee

A MIL AG Sursee-ben a RadiForce RX660 monitorokat radiológiai jelentések készítésére, az MS236WT-t pedig röntgensugarak ellenőrző monitoraként használja.

Tudjon meg többet

Még mindig vannak kérdései?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kontakt_teaser.jpg