FlexScan referencia

Antwerpeni kikötő

A többfunkciós EV3237 képes a különböző típusú képek pontos megjelenítésére, és páratlan megbízhatóságot is kínál.

Antwerpen_Stage.JPG

Antwerpen kikötője a Schelde folyó torkolatánál található, és a világ egyik legnagyobb tengeri kikötője. Elhelyezkedésének köszönhetően közúti, vasúti és csatornás összeköttetésben áll egész Európával. A felmerülő szállítási költségek ezért más kikötőkhöz képest nagyon alacsonyak. A 12 000 hektáros területével a világ egyik legnagyobb kikötője.

Antwerpen_Image_06_Luftaufnahme.jpg

Az európai vásárlóerő közel 60 százaléka az antwerpeni kikötő 500 kilométeres körzetében található. A különböző helyszíneken több mint 60 000 ember dolgozik. Ezzel az antwerpeni kikötő a belga gazdaság egyik legfontosabb pillére. Jelenleg nyolc zsilip működik ott, amelyek 48 kikötőhelyre engedik át a hajókat. A kikötőbe érkező vagy onnan induló hajók többségének ezeken a zsilipeken kell áthaladnia, hogy leküzdjék a folyó különböző vízszintjeit.

Antwerpen_Image_01.jpg

Amint a hajó belépett a zsilipbe, a vízszintet megemelik vagy leengedik, hogy a hajó folytatni tudja útját. A Kieldrecht zsilipet, a világ legnagyobb zsilipjét nemrégiben Őfelsége, Belgium királya avatta fel.

Antwerpen_Image_02.jpg

A zárakat hagyományosan egy közeli vezérlőállomásról működtetik, hogy a folyamatot vizuálisan lehessen ellenőrizni. Ehhez a kikötőben minden egyes zsilip közelében egy alkalmazottnak kell tartózkodnia. Az antwerpeni kikötő innovatív óriás-projektjének vezetői úgy döntöttek, hogy az összes vezérlőállomást egy központi vezérlőterembe helyezik át, ahonnan mostantól az összes zsilipet és bekötőutat felügyelik.

Az új vezérlőteremben két, egyenként 10 monitoros és egy 16 monitoros falat használnak.

A kikötő rendkívül összetett logisztikai hálózata több monitoron jelenik meg, amelyek nagy felbontású IP-kamerák képeit, térképeket és folyamatábrákat közvetítenek. A megfelelő monitorok keresése során az EIZO termékei feleltek meg a legjobban a követelményeknek. A többfunkciós EV3237 képes a különböző típusú képek pontos megjelenítésére, és páratlan megbízhatóságot is nyújt.

Antwerpen_Image_03.JPG

Kettős konfigurációjú egység, egyenként 10 monitorral

Antwerpen_Image_05.JPG

Egység 16 EV3237 monitorral

További hivatkozások

Alphatron-teaser.jpg

Alphatron Marine

Egyedi monitormegoldás az Alphatron Marine BV számára 46 hüvelykes Full HD monitorral.

Tudjon meg többet
MicroNav_4.jpg

Micro Nav

A Micro Nav és a Holland Királyi Légierő az EIZO Raptor RP4325 monitorra támaszkodik a légiforgalmi irányító szimulátorokban.

Tudjon meg többet
Teaser_Navis.jpg

Navis Engineering

A finn vállalat beépített EIZO érintőképernyőket használ a hajók dinamikus helymeghatározó rendszereihez 24/7-es üzemben.

Tudjon meg többet
960x540_DiveUnit300.jpg

FullDepth

A FullDepth Japán első víz alatti dróngyártója, amely a DuraVision EVS1VX képoptimalizáló rendszert használja a drónok által rögzített képek feljavítására.

Tudjon meg többet