FlexScan

Monitors for large & medium enterprises

To the business monitors
EIZO_FlexScan_Konnektivitaet_Sideshot_34650_V3_sRGB_3000x2000.jpg

Amire a nagy és közepes méretű vállalkozásoknak szüksége van

A különösen gazdaságos és tartós EIZO irodai LDC monitorok a legjobb választást jelentik a nagy és közepes méretű vállalkozások számára. Éppúgy, mint a kompromisszum nélküli képminőség, amellyel az EIZO évtizedek óta világszerte példaértékűvé vált.

  • Költséghatékony működés
  • Megbízhatóság és tartósság
  • Kiváló képminőség
  • Optimális ergonómia
  • Egyszerű csatlakoztatás és telepítés
  • Különleges szerviz- és garanciális szolgáltatások
Kontakt_teaser.jpg

Vevőszolgálat

A termékek minősége mellett természetesen a szerviz minőségének is fontos szerepe van. A tanácsadástól és a szerződés megkötésétől kezdve egészen a használat során nyújtott támogatásig.

Az EIZO-nál jól jár a különleges szervizszolgáltatással és a szakkereskedések széles hálózatával. Szívesen segítünk Önnek a megfelelő monitor kiválasztásában, és zökkenőmentes telepítést professzionális szoftverekkel támogatjuk. Kérésre speciális megoldásokat is kínálunk Önnek, pl. vevőspecifikus monitorkonfigurációkat vagy felragasztott vonalkódot. Ha azonban még most sem győztük meg: Kérjen ingyenes próbalehetőséget, amely segítségével közvetlenül a vállalkozásában tesztelheti a kívánt monitort.

Preventative ergonomics

Amennyiben a vállalkozásában a felhasználók naponta több órát is a monitor előtt töltenek, akkor érdemes az ergonómiai funkcióval ellátott LCD monitorok használata. Ezzel megelőzhetőek a szem- és nyakpanaszok, és teljesülnek a korszerű irodákra vonatkozó törvényi meghatározások.

A teljesen villódzásmentes EIZO üzleti LCD monitorok tökéletesen tükröződésmentes felületet biztosítanak, melyek hosszantartó koncentrációt tesznek lehetővé. A képernyő fényereje automatikusan igazodik a környezet fényerejéhez. Ez csökkenti az erős fényt és javítja az olvashatóságot. A rugalmas állvány számtalan magasságú, dőlésszögű és irányú beállítást tesz lehetővé, melynek köszönhetően minden munkatárs kiválaszthatja az egyéni képernyő pozíciót.

EIZO_FlexScan_Ergonomie_Sideshot_DSF3181_sRGB_3000x2000.jpg
EIZO_FlexScan_Bildqualitaet_1893_v5_sRGB_3000x2000.jpg

Meggyőző képminőség

Az EIZO sokoldalú üzleti monitorai kifejezetten a nagy és közepes méretű vállalkozások mindennapi igényeire lettek kifejlesztve, és számos irodai használat esetén egyenletesen jó képminőséget biztosítanak. Az EIZO innovatív paneltechnológiája és kiforrott elektronikája világos és egyértelmű képi megjelenítést tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy szöveget fogalmaz meg, táblázatokat módosít vagy grafikonokat tekint meg.

Spolehlivost, která se vyplácí

A megfelelő üzleti monitor kiválasztásánál döntő tényező a költség. Az EIZO minőségi termékei a megszokottnál akár három évvel hosszabb felhasználási időt garantálnak. Ön számára mindez a legmagasabb befektetési biztonságot és alacsony fenntartási költséget jelent. Hiszen még a magasabb beszerzési ár esetén is alacsonyabbak a befektetési és fenntartási költségek az EIZO monitorok esetén, mivel az ismételt beszerzési ciklus jelentősen tovább tart, és kevesebb javítást vagy cserét igényelnek.

Továbbá az EIZO üzleti monitorok különböző innovatív EcoView funkciókat kínálnak, amelyek hatékonyan csökkentik az energiafelhasználást. Az EcoView funkciók használatával gyakorlatilag a felére zsugoríthatja a villamosenergia-költséget.

EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg
5_years_garantie_Square_new_HU.jpg

Tartósság, ami kifizetődik

Amennyiben az EIZO mellett dönt, nem kell félnie a kiesésektől. Hiszen az alkatrészek magas minősége, valamint a gyártás szigorú ellenőrzési eljárásai az EIZO LCD monitorokat különösen tartóssá teszik. Ha azonban mégis szükségessé válik, a helyszíni csereszolgáltatásunkkal azonnal az Ön rendelkezésére állunk 5 teljes éven át.

Üzleti monitorok a gyakorlatban

NEW-stage.jpg

A NEW AG munkatársai EIZO FlexScan EV2795 monitorokon keresztül építik a jövőt

A korszerű munkahelyek kialakítása szabványosított képernyők használatát igényli. A megfelelő modell keresésekor a NEW az EIZO FlexScan EV2795 mellett döntött. Mivel ez a monitort a mobil és a megosztott íróasztalon történő munkavégzés követelményeinek egyaránt tökéletesen megfelel.

Tudjon meg többet
attiva_stage.jpg

Az Attiva SpA az EIZO monitorokkal való hibrid munkavégzésre áll át

Az elmúlt két évben a munka világa sokat változott, és egyre inkább a rugalmas munkavégzés irányába mozdul el, az iroda és az otthoni munkavégzés közötti gyakori váltásokkal. Hogyan garantálható a munkavállalók számára a magas termelékenység? A válasz a vállalat monitorflottájának teljes megújítása lett, mind az irodai, mind az otthoni monitorok esetében.

Tudjon meg többet
AEDES-3.jpg

A monitor helyettesíti a dokkolóállomást

Az Aedes ismét az EIZO monitorokat választja, és feleslegessé teszi a dokkolóállomást.

Tudjon meg többet

Még mindig vannak kérdései?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
opengraph_praxiswissen_homeoffice_1200x628.jpg