FlexScan

Monitorok otthoni irodák, magánfelhasználók és kisvállalkozások számára

Az irodai monitorokhoz
EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_Sideshot_DSF4150_sRGB_3000x2000.jpg

A megbízható EIZO irodai LCD monitorok az otthoni és kisirodai felhasználók valamennyi igényét tökéletesen kielégítik. A tökéletes képminőséget ergonomikus és költséghatékony funkciókkal, valamint számtalan csatlakozási lehetőséggel ötvözik. A EIZO monitorok különleges minőségét a számos nemzetközi díj mellett a szakértők gyakori elismerései is bizonyítják.

A megfelelő monitor otthoni munkavégzéshez

A munka világa jelentős átalakuláson ment keresztül a közelmúltban. A munkavégzés módján kívül elsősorban annak megváltozott helye érdemel említést ebből a szempontból. Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy az otthoni munkavégzés az eddigieknél jelentősen nagyobb szerepet fog majd betölteni a jövőben. Ennélfogva különösen fontos, hogy a felhasználók is tökéletesen felkészüljenek a megváltozott körülményekre. Pontosan ezért véljük úgy, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan kiváló minőségű eszközöket igényel, mint a feladatok irodai ellátása.

Az otthoni és kisirodai felhasználók igényei alapján kifejlesztve

  • Monitorok bármilyen alkalmazáshoz
  • Kiváló képminőség
  • Kiemelkedő szerviz- és garanciális szolgáltatások
  • Kivételes termékminőség és hosszú élettartam
  • Példaértékű ergonómia
  • Energiatakarékos működés
5_years_garantie_Square_new_HU.jpg

Megbízható megoldások otthoni dolgozószobákhoz

Az EIZO irodai monitoraiban bármikor feltétel nélkül megbízhat. Az EIZO által nyújtott öt éves garancia is a felhasznált alkatrészek kiváló minőségét és a gyári ellenőrzések átfogó és szigorú jellegét bizonyítja. Ez jóval hosszabb időtartam, mint a legtöbb versenytárs esetében. Abban a valószínűtlen esetben, ha készüléke esetleg mégis meghibásodna, munkatársaink szakértelmében mindig megbízhat. Kivételes szervizszolgáltatásai keretében az EIZO helyszíni cseregaranciát biztosít ügyfelei számára. Termékeink tehát rendkívül magas fokú befektetési biztonságot garantálnak Önnek.

A legmagasabb igényeket is kielégítő képminőség

A megfelelő képminőség legalább olyan fontos, mint az új monitorok által nyújtott megbízhatóság. Mindegy, hogy szövegszerkesztéssel foglalkozik éppen, vagy ábrákat, illetve videókat tekint-e meg – a monitornak minden egyes helyzetben tökéletes megjelenítést kell nyújtania.

Az EIZO irodai monitorok korszerű elektronikai alkatrészeiknek és innovatív paneltechnológiájuknak köszönhetően bármilyen alkalmazáshoz ideális partnerek.

A kiváló képminőség is tovább tökéletesíthető – Fedezze fel megoldásainkat.

EIZO_FlexScan_Sideshot_CAD_35368_sRGB_3000x2000.jpg
Connectivity_FlexScan.jpg

Inspiráló kapcsolatok

Kimagasló csatlakoztathatóságának, valamint az ebből eredő helymegtakarítási lehetőségeknek köszönhetően az EIZO FlexScan monitorok minden munkahelyet rendezettebbé, rugalmasabbá és időtállóbbá tesznek. Dokkoló funkciók, többképernyős megoldások, Thin Client tartóelemek, praktikus kábelelvezetés: Valamennyi funkció azt a célt szolgálja, hogy csak a legszükségesebb eszközök foglaljanak helyet az íróasztalán. A nagyobb hatékonyság és a korszerűbb munkakörülmények érdekében.

Kiváló csatlakoztathatóság a nagyobb hatékonyságért és a modern munkavégzésért - tudjon meg többet most.

Példaértékű ergonómia a fájdalommentes munkavégzés érdekében

Ha hosszú órákat tölt a képernyő előtt, rendkívül fontos a monitor ergonómiailag megfelelő kialakítása. A szemmel és nyakkal kapcsolatos későbbi egészségügyi problémák a képernyőket alkalmazó munkahelyekre vonatkozó előírások megfelelő betartásával előzhetők meg.

Az EIZO modellek kifinomult funkciói jelentős mértékben csökkentik a munkavégzés során fellépő szemfáradást. A vibrálást kiküszöbölő antireflexiós felület és az automatikus fényerő-szabályozás igazán kellemessé varázsolja a munkavégzést. Hasonlóan a tetszés szerint dönthető és forgatható, állítható magasságú állványhoz. Így gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a leginkább szem- és nyakkímélő képernyő pozíciót.

A monitorok ergonómiai előnyeinek összefoglalását itt tekintheti meg.

HomeOffice_-_Rohm_Ergonomics.jpg
EIZO_FlexScan_Wirtschaftlichkeit_35642_V4_abgedunkelt_sRGB_3000x2000.jpg

Cost efficiency that counts

A személyes vagy szakmai felhasználásra szolgáló új monitorok megvásárlásakor mindig jelentős szerepet játszanak a kapcsolódó költségtényezők. A vételár helyett azonban a beszerzési és üzemeltetési költségeket érdemes inkább fontolóra venni. Ha a beszerzési és üzemeltetési költségeket (TCO) veszi alapul, jelentős mértékű költségeket takaríthat meg.

Monitorajánlások az irodába vagy otthoni irodába

Hivatkozások

NEW-stage.jpg

Modern munka világa

A NEW 2000 óta kizárólag EIZO monitorokat használ. A vállalat most a FlexScan EV2795-re támaszkodik az újonnan felszerelendő munkaállomásoknál.

Bővebben
attiva_stage.jpg

Hibrid munka

Az Attiva SpA az EIZO monitorokat választotta az otthoni és az irodai használatra egyaránt. Ezzel Olaszország vezető szórakoztatóelektronikai forgalmazója kiváló minőségű berendezéseket biztosít alkalmazottainak, és hangsúlyozza a "digitális wellness" fontosságát.

Bővebben
AEDES-3.jpg

A monitor helyettesíti a dokkolóállomást

Az új monitorok kiválasztásakor az Aedes vállalat számára fontos volt a csatlakoztathatóság és az energiahatékonyság. Ezért USB-C és HDMI csatlakozókkal és a daisy chaining lehetőségével rendelkező modelleket választottak. Így nincs szükség dokkolóállomásra, ami csökkenti a beszerzési árat és a karbantartást, de a munkaállomások energiafogyasztását is.

Bővebben

Do you have any questions?

Mi és meghatalmazott partnereink szívesen segítenek Önnek a környezetéhez megfelelő modell kiválasztásában.

Contact us
EIZO_FlexScan_Sideshot_35347_sRGB_3000x2000.jpg