EIZO FlexScan EV2456 – a korszerű irodák nélkülözhetetlen kiegészítője

A GWG Pfenning-negyedben álló irodaháza
A Pfenning-negyedben álló új GWG-irodaház

A GWG Reutlingen 2018 elején költözött be a Pfenning-negyedben kialakított új irodaházába. A nagyméretű ablakokkal és világos homlokzattal rendelkező épület a modern építészet jellemző stílusjegyeivel gazdagítja Reutlingen városképét. Az irodák, tárgyalók és társalgók belső kialakítása a nemrégiben az „Év belsőépítésze” díjjal elismert, wiesbadeni Bettina Getto munkáját dicséri.

A GWG új központjának barátságos, napfényes és korszerűen felszerelt helyiségeiben kifejezetten kellemes körülmények között dolgozhatnak a cég munkatársai.

Az épületben összesen mintegy 260 EIZO monitor található. Az egyes munkahelyeket két-két, az oktatótermeket pedig egy-egy EIZO FlexScan EV2456 monitorral szerelték fel.

EIZO FlexScan EV2456 monitorokkal felszerelt GWG munkahelyek

Előzőleg több versenytárs monitorát is alaposan megvizsgálták. „Számos különböző szempontot figyelembe vettünk, mielőtt az EV2456 modell mellett döntöttünk: a kiemelkedő minőségen és teljesítményen kívül a készülék formatervére és a garanciális szolgáltatásokra is jelentős hangsúlyt fektettünk" – magyarázza Heiko Schmidt, a GWG Reutlingen hálózati rendszergazdája. Majd hozzáfűzi: „A keskeny, fehér színű kerettel rendelkező monitor harmonikusan illeszkedik az épület napfényes és világos, egybenyitott irodahelyiségeinek belső kialakításához. Az antireflexiós felület a rikító napsütés okozta, nemkívánatos fényvisszaverődéseket is minimális szintűre csökkenti.” Munkatársai EV2456 monitorral kapcsolatos tapasztalatiról a következőket meséli: „Mind a képminőséggel, mind pedig a formatervvel rendkívül elégedettek.”

Megbízható, csúcsminőségű monitorok irodai és otthoni felhasználáshoz.

Bővebben irodai monitorainkról
FlexScan termékcsalád
FlexScan termékcsalád

A FlexScan professzionális irodai monitorok az EIZO termékcsalád kiemelt jelentőségű részét képezik.

Tovább a FlexScan monitorokhoz