FullDepth

A FullDepth Japán első víz alatti drón gyártója, amely az EIZO DuraVison EVS1VX képoptimalizáló rendszerét használja a drónok által készített képek javítására.

Bővebben
Diana Mehner

Diana Mehner profi kutyafotós egy interjúban tippeket ad a négylábúakról készült szokatlan képekhez, és elmagyarázza, mennyire fontos számára, hogy az EIZO ColorEdge CG2700S monitorával színhűen dolgozzon.

Bővebben
Zürich városi rendőrség

A zürichi városi rendőrség műveleti központja az EIZO monitorok segítségével teljes áttekintést kap a város összes vészjelzéséről. A FlexScan EV2456 tökéletes többképernyős telepítésekhez, köszönhetően a káva nélküli kialakításának.

Tudjon meg többet
Marvin Dreblow

Dreblow "Természet állapota" című művével az erdő átformált érzékelését dekonstruálja. Ezzel második helyezést ért el az új BFF Promotion Award 2022 versenyen, és nyert egy EIZO ColorEdge CG2700S készüléket.

Bővebben
Edisen

Az Edisen egy globális, teljes körű szolgáltatást nyújtó partner a kommunikáció, a szórakoztatás, az utómunka és a MarTech területén, és az EIZO CG3146 referencia-monitort választotta az osztályozási minőség biztosítása érdekében.

Bővebben
Bonheideni Imelda kórház

EIZO CuratOR: EIZO megoldás egy következő generációs elektrofiziológiai laboratóriumhoz a bonheideni Imelda kórházban, Belgiumban

Bővebben
Attiva SpA

Az olasz forgalmazó, az Attiva SpA az EIZO FlexScan EV2451-et teszi elérhetővé az irodai és otthoni dolgozók számára. A kompakt kialakítás tökéletesen illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe, és mindkét helyen kiváló ergonómiát biztosít.

Tudjon meg többet itt
Christin Necker

Christin Necker fotós és filmes célja, hogy a vizuális történetmesélés erejével inspirálja nézőit, és a time-lapse, a hyperlapse és a drónvideózás a specialitásai közé tartoznak.

Bővebben
Martin Hülle

Martin Hülle fotográfus a "Másik idő, másik hely" című könyvvel jelentette meg második fotókönyvét. A ColorEdge CS2740 volt a központi eszköze.

Bővebben
ColorEdge nagykövet Pascal Vandecasteele

A ColorEdge CG319X Pascal Vandecasteele építészeti és portréfotós megbízható társa. A fotós a termékfotózás során is számíthat a monitor ragyogó színvisszaadására.

Bővebben
EIZO Corporation

Teljes áttekintés a termelésben: Az EIZO saját IP-dekódoló megoldását használja a gyártási folyamatok felügyeletére és a személyzet biztonságának biztosítására.

Bővebben
Thomas Adorff

Thomas Adorff fotós hat hónapja használja a ColorEdge CS2740 fényképezőgépet. Itt írja le az új 4K grafikus monitorral kapcsolatos tapasztalatait.

Bővebben
A Medical Imaging Luzern AG (MIL AG) röntgenintézet

Az új radiológiai rendelőben a MIL X-ray Institute a RadiForce RX660 és MS236WT monitorokra támaszkodik.

Bővebben
KDDI

A japán KDDI távközlési vállalat DuraVision IP dekóderdobozokkal és FlexScan monitorokkal szereli fel az új hálózati szolgáltatási központ felügyeleti helyiségeit és irodáit.

Bővebben
Magdeburgi Egyetemi Kórház

EIZO CuratOR: Optimalizált munkafolyamatok az EIZO megoldásának köszönhetően a Magdeburgi Egyetemi Klinikán.

Bővebben
Mammográfiai referencia központ Észak

Az északi mammográfiai referenciaközpont a RadiForce RX1270 készülékkel jelentősen hatékonyabb jelentéstételt ér el.

Bővebben
Hauck & Aufhäuser

A hagyományos Hauck & Aufhäuser bank akár két monitorral is felszereli a home office munkatársait, hogy kényelmesen és hatékonyan tudjanak otthon dolgozni. A választás az EIZO FlexScan EV2460-ra esett.

Bővebben
Városi vízelvezetés és környezeti elemzés Nürnberg (SUN)

A DuraVision FDF2711W-IP-vel ellátott gereblyéző rendszer közvetlen nézete.

Bővebben
MVZ Radiológia Karlsruhe

Jól felszerelt a gyógyító mammográfiához az RX1270-nek köszönhetően.

Bővebben
Marzotto Group

A Marzotto elkötelezett amellett, hogy a lehető legnagyobb mértékben digitalizálja a tervezési és mintavételi folyamatot.

Tovább
ColorEdge Ambassador Christian Ammann

Christian Ammann divat- és szépségfotós ügyesen állítja be a balett-táncosnő Marta színhelyét.

Tovább
Chris Burkard

Az EIZO Chris Burkard fotóssal beszélgetett képeiről, utazásairól és a színek fontosságáról munkájában.

Bővebben
Micro Nav

A Micro Nav és az EIZO teljesen valósághű élményt biztosító szimulátort fejleszt a Holland Királyi Légierő számára.

Bővebben
Linköpingi Egyetemi Kórház

A patológiai osztályokon RadiForce RX850 monitorok segítségével digitalizálják a munkafolyamatokat.

Tovább
Royal Automobile Association

Az ausztrál RAA (Royal Automobile Association – Királyi Automobil Szövetség) hosszú utat tett meg, mióta 1903-ban a motorizáció néhány lelkes úttörője úgy döntött, hogy szervezetbe tömörül. A fenntarthatóság és a hosszú távú megtérülés döntő jelentőséggel bírt az RAA számára az EIZO FlexScan monitorok kiválasztásakor.

Tovább
Grindel Sportcentrum

A Sportcentrum az EIZO és a MOBOTIX gazdaságos ellenőrző megoldásait választja

Tovább
Sascha Hüttenhain

Tökéletesen megtervezett, kecsesen finom mozdulatok a zene ritmusára – Sascha Hüttenhain fotós munkája ennek megörökítéséről szól.

Tovább
Flying Holland

John Gundlach fotós a vele készített interjúban elmeséli, hogy miként segítette munkáját a ColorEdge CG279X monitor.

Tovább
NEW AG

A mönchengladbachi NEW AG 2000 óta kizárólag EIZO monitorokat használ. Újonnan létesített munkaállomásaihoz a FlexScan EV2795 modellt választotta a vállalat.

Tovább
EUC klinika

A csehországi Ústí nad Labem-ben működő EUC klinika a RadiForce monitorok mellett döntött

Tovább a referenciához
National Gallery

A londoni National Gallery munkatársai EIZO ColorEdge monitorokat használnak a műalkotások digitalizálásához.

Tudjon meg többet a munkafolyamatról
MIKROPAKK

A MIKROPAKK magyar fröccsöntő gyártó EIZO DuraVision monitorokkal korszerűsíti videofelügyeleti rendszerét

Tovább
Digital Texile Connection

ColorEdge monitorjaival az EIZO a Digital Textile Conneciton része annak érdekében, hogy a digitális átalakítást rendkívül egyszerűvé tegye a divat- és textilipar számára.

Tovább
Claudia Rocchini

Az alábbi interjúban a keresett újságíró és fotós elmeséli, hogy miként segítette fotósi munkáját a ColorEdge CG2420 monitor.

Tovább
Landau kórház

EIZO CuratOR: A Klinikum Landau-Südliche Weinstraße kórház munkatársai az EIZO készülékein keresztül jelenítik meg a műtéti dokumentációkat

Tovább a referenciaoldalra
A Cseh Filharmonikusok

Az utómunkák során a Cseh Filharmonikusok a ColorEdge monitorok eredményeire alapoz.

Tovább
Hemling GmbH

12 évvel ezelőtt a Hemling GmbH úgy döntött, hogy EIZO monitorokat használ a számítógépes tervezéssel kapcsolatos feladatok elvégzéséhez. Az azóta eltelt időben a vállalat valamennyi képernyőjét EIZO monitorra cserélte le.

Tovább
Origin Point

Origin Point is a full service commercial, narrative, and documentary production company that specializes in creating branded content for their clients.

Read more
Mehrdad Abedi

Mehrdad Abedi foglalkozásából adódóan folyamatosan a világot járja állandó útitársával, a fényképezőgépével. Mehrdad képei lenyűgöző bepillantást nyújtanak az utasszállító repülőgépek pilótafülkéibe, és egyúttal csodálatos látképekkel ejtik ámulatba a nagyközönséget.

Tovább
Lasse Behnke, microstock-fotós

Lasse Behnke a vele készített interjúban a sikerhez vezető útról és legfontosabb munkaeszközéről, EIZO ColorEdge CG2730 monitoráról mesél.

Tovább
Egy szenvedélyes portréfotós: Daniele Barraco

Az EIZO-nak adott interjújában Daniele Barraco a fotózás iránti szenvedélyén kívül abba is beavatja az olvasókat, hogy miként varázsolta egyszerűbbé munkáját a CG319X.

Tovább az interjúhoz
Inter Chalet

A holland Inter Chalet barkácsáruház az EIZO IP-dekódoló monitorjaival előzi meg az esetleges bolti lopásokat. 2018-ban öt FDF2304W készüléket helyeztek üzembe. Azért döntöttek a 23 colos kijelző mellett, mert számítógép nélkül hozzácsatlakoztatható a biztonsági hálózathoz.

Tovább
Energy Saving Trust

Az Energy Saving Trust munkatársai már 2017 óta az EIZO energiatakarékos FlexScan EV2450 irodai monitorjain dolgoznak.

Tovább
Marianna Santoni, ColorEdge nagykövet

Marianna elmeséli, hogy miként változtatták meg a munkamódszerét a ColorEdge monitorok.

Bővebben
Gooise Meren önkormányzata

Ergonómia, magas szintű energiahatékonyság és hosszú garanciális időszak: a holland Gooise község önkormányzata az EIZO FlexScan irodai monitorjait választotta.

Tovább
Skydance Media

A Skydance Media produkciós iroda szakemberei az EIZO ColorEdge monitorjain keresztül alkották meg a Terminátor: Sötét végzet című film vizuális effektjeit.

Tovább
Studio Isar Animation

A Studio Isar Animation munkatársai EIZO ColorEdge monitorokon keresztül dolgozzák fel a mozifilmeket.

Tovább
GLS Bank

A GLS Bank 2016-ban az EIZO monitorjai mellett döntött, és meglévő képernyőit az azóta eltelt időben fokozatosan FlexScan EV2450 és EV2750 modellekre cserélte. Tudjon meg többet arról, hogy miért éppen az EIZO FlexScan monitorjait választotta magának a GLS Bank.

Tovább
De Haan Advocaten & Notarissen

A munkafolyamatai teljes körű digitalizálásán fáradozó holland De Haan ügyvédi és közjegyzői iroda úgy döntött, hogy többképernyős alkalmazásaihoz FlexScan irodai monitorokat használ. Az irodát munkaállomásonként két EV2450 monitorral szerelték fel.

Tovább
Oldenburgi kórház

Az oldenburgi kórház munkatársai rendkívül elégedettek a RadiLight komfortlámpával

Tovább a referenciához
Marsel van Oosten a CG2730 modell mellett döntött

Marsel van Oosten természetfotós személyes hangvételű beszámolója arról, hogy miért váltott át az EIZO CG2730 monitorra.

Tudjon meg többet
IJsselgemeenten önkormányzati szövetség

A holland IJsselgemeenten önkormányzati szövetség 2016 óta kizárólag EIZO monitorokat használ irodáiban. A szervezet munkáját jelenleg több mint 1200 különböző FlexScan modell segíti.

Tovább
Edmonton Transit Service

A kanadai Edmonton Transit Service közlekedési vállalat EIZO IP-dekódoló monitorokkal és Genetec videokezelő rendszerrel kibővített integrált videofelügyeleti hálózatot használ a vasútállomások megfigyelésére.

Tudjon meg többet
Biberach-i radiológiai rendelőintézet

A Biberach-i radiológiai rendelőintézet az RX660 és RX560 típusú RadiForce monitorokat tartotta a legjobb választásnak.

Tovább
A CuratOR műtéti alkalmazása

A rugalmas szoftvernek köszönhetően az integráció elektronikus adatfeldolgozásra szolgáló külső környezetekben is egyszerűen megvalósítható.

Tovább a Dornbirni Városi Kórházzal kapcsolatos referenciához
Wüstenrot pénzügyi szolgáltató csoport

A Wüstenrot pénzügyi szolgáltató csoport úgy döntött, hogy EV2316 irodai monitorokkal szereli fel csehországi irodaházait.

Tovább
Pietro Formis, búvárfotós

A híres olasz búvárfotós, Pietro Formis lenyűgöző képeken örökíti meg a víz alatti élővilág magával ragadóan gyönyörű és titokzatos csodáit. Képeit ColorEdge grafikus monitorokon dolgozza fel.

Tovább
Mizuho Securities Co., Ltd.

Az új emeletre költözött Mizuho Securities 1000 FlexScan EV2750 monitort vásárolt, hogy valamennyi irodáját ilyen képernyőkkel szerelhesse fel.

Tudjon meg többet
Amazon Fashion

Az Amazon Fashion úgy döntött, hogy a pontos színkezelést igénylő feladatokhoz használt monitorjait világszerte EIZO készülékekre cseréli Amazon Divatstúdióiban.

Tudjon meg többet
Photographer and visual artist Katerina Belkina

One of the shooting stars of the international art scene.

Read the case study
The Albert Wegener fireboat

Five 19-inch DuraVision FDS1904T monitors now work alongside the crew on the Albert Wegener fireboat located in the north-eastern German city of Rostock. They support the captain and the engineers in performing their work on the navigation bridge.

Read more
Magda Wasiczek, a ColorEdge nagykövete

Magda Wasiczek, a ColorEdge nagykövete varázslatos és inspiráló virág- és makrofotóival vált széles körben ismertté.

Tudjon meg többet Magda Wasiczek munkásságáról
trivago

A trivago EIZO monitorokkal szerelte fel a Düsseldorf MedienHafen negyedében átadott új központját. Az akár 2100 alkalmazott foglalkoztatására is alkalmas új munkahelyet FlexScan képernyőkkel szerelték fel.

Tovább
Soha nem látott fotók a Föld mélyének titkairól

Miután 18 évesen megnyerte a „Jugend forscht” ifjúsági tehetségkutató versenyt, Ulla Lohmann a fődíjjal jár pénznyereményből világkörüli útra indult, 40 évesen pedig ugyanaz a kalandvágy fűti, mint pályája kezdetén.

Tovább
INCCI, the Luxembourg Cardiac Hospital

Medical display enables minimally invasive work in the hybrid OR.

Bővebben
GWG – Wohnungsgesellschaft Reutlingen mbH

A GWG Reutlingen EIZO monitorokkal szerelte fel ultramodern irodaházát

Tovább
Timm Allrich, természetfotós és radiológus

Egyes számára Timm Allrich természetfotósként és fotózást oktató tanáraként lehet ismerős. Mások radiológus szakemberként tartják őt számon. Egyvalami azonban mindkét tevékenységben közös: az EIZO monitorok fontos szerepet töltenek be a gyakorlásuk során.

Tudjon meg többet Timm Allrich munkásságáról
Kindred Health Transitional Care and Rehabilitation

Az IP-dekódoló monitorok használatának köszönhetően a Kindred Health rehabilitációs központ személyzete immáron akár 16 különböző videokamera felvételein keresztül követheti nyomon az egyes ápolási osztályokon történteket.

Tovább
James Tan, grafikusművész

James Tan az ázsiai csendes-óceáni térség legfoglalkoztatottabb grafikusainak egyike. Képfeldolgozás céljára immáron hosszú évek óta az EIZO ColorEdge monitorait használja.

Tudjon meg többet James Tan munkásságról
A rendőrség sürgősségi hívóközpontja Aargau kantonban

A rendőrség Aargau kantonban (Svájc) működő sürgősségi hívóközpontját a világ legkorszerűbb ilyen jellegű létesítményei között tartják számon. Az épület munkaállomásait az EIZO minimális keretvastagságú, különösen keskeny modelljeivel szerelték fel.

Videó megtekintése
ColorEdge Ambassador Martin Stranka

ColorEdge Ambassador Martin Stranka's distinctive vision of photography is etched as a unique space located in a balance and serenity. He trusts in EIZO monitors for many years now.

Read the case study
Waltrovka Emlődiagnosztikai Központ

A prágai Waltrovka Emlődiagnosztikai Központ diagnosztikai helyiségeit az EIZO RadiForce monitorjaival szerelték fel.

Tovább
Festo AG & Co. KG

Two EIZO FlexScan EV2450 monitors are used at each of the work stations in the new building, where the company develops tailored solutions for factory and process automation.

tovább (angol)
Marsel van Oosten

A ColorEdge nagykövete, az éppen új monitort kereső Marsel van Oosten biztos volt benne, hogy ismét EIZO készüléket választ majd. Az alábbiakban elmeséli, hogy miért éppen a CG247X modellre esett a választása.

Tovább
Stefan Forster tájfotós

A fény nyomában – a világ számos pontján megfordult tájfotós, Stefan Forster utazásai közben folyamatosan azt kutatja, hogy minként tudná tökéletes fényviszonyok között megörökíteni a természet magával ragadó szépségét. Képfeldolgozás – 12 éve tartó töretlen bizalom az EIZO ColorEdge monitorjai iránt.

tovább
Pirates 'N Paradise

The ColorEdge PROMINENCE CG3145 HDR grading monitor from EIZO in practice with the post-production experts from Pirates ‘N Paradise, one of the most renowned post-production companies in Germany.

Tovább (angol)
Roularta Médiacsoport

Belgium legjelentősebb kiadója és nyomdaipari vállalata, a Roularta Médiacsoport az EIZO termékeit választotta. A több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató, a belga tőzsdén is jegyzett médiacsoport 1000-nél is több EIZO monitort használ az irodai, szerkesztési, képfeldolgozási és színellenőrzési feladatok elvégzéséhez.

Bővebben
Uli Kunz, búvárfotós

A tengerek mélye színpompás világot rejt magában! A sötét mélység lenyűgözően színes élővilágát Uli Kunz búvárfotós vaku és lámpa segítségével örökíti meg. A képszerkesztési feladatokat a széles színskálájú ColorEdge CG2730 monitoron végzi el, mely az Adobe-RGB színtér egészét lefedi.

tovább
ColorEdge Ambassador Marsel van Oosten

"When I’m processing, I want to be 100% certain that I’m looking at the closest possible representation of my original raw file, so I work on the best monitors money can buy - those from EIZO."

Tovább
Port of Antwerp

The highly complex logistical network of the harbour is laid out on several monitors that visualize high resolution IP cameras. The EV3237 proved to be capable of showing all sorts of images in very precise way.

tovább (angol)
Fondazione Fotografia Modena

The Fondazione Fotografia Modena is an exhibition and training center entirely devoted to photography and contemporary imagery. Through its activities it provides a privileged platform for dialogue and investigation of the fundamental role played by imagery in our culture.

Tovább (angol)
Gilles Peress

Working at 4K produces sharper images and a faster, more cost-efficient workflow for Gilles Peress and his studio.

Tovább (angol)
Martini Hospital in Groningen, the Netherlands

Monitor and software solutions for radiology and nuclear medicine.

tovább (angol)
Mackevision Medien Design GmbH

Mackevision has been relying upon the high-performance EIZO monitors for over ten years, using these devices for image production in all color-critical applications.

Tovább (angol)
Radomir Jakubowski

Radomir Jakubowski is one of Germany’s most successful nature and wildlife photographers. Through various contests, he has received countless awards for his photographs.

Tovább (angol)
Landesklinikum Waidhofen an der Thaya

A model project in Waldviertel (Lower Austria), a cooperation aimed at providing ideal patient care at several locations, has become a true pioneering project. The main goals of the project were the optimization of processes as well as minimizing effort for patients.

tovább (angol)
Dr Krisztina Nahm

Dr. Nahm Krisztina teleradiológus az RX850-t választotta mammográfiához (Magyarország)

tovább
EIZO Quality and Design Won Over DGB Rechtsschutz GmbH

The company planned to equip 800 workstations in its office with new monitors in the fall of 2016, and issued a call for tenders to find the ideal monitor for its employees.

tovább (angol)
Styria Media Group

480 EIZO displays for the new newsroom.

tovább (angol)
Universal Production Partners, a.s.

The Czech post-production studio Universal Production Partners (UPP) uses over 100 EIZO 4K graphic monitors for creating visual effects of international film projects.

weiterlesen
Stefan Christmann

Az örök hó birodalmában – A természetfotós Stefan Christmann lenyűgöző képeken örökíti meg az Antarktiszon honos császárpingvinek életét. Az EIZO ColorEdge CG2730 monitorjával e különösen barátságtalan környezetben is kiváló képfeldolgozás végezhető.

tovább
Schön Klinik Vogtareuth

To ensure a high-quality display of acquisitions and live images for the surgeons while simultaneously simplifying room preparation, the hospital installed specially adapted surgical panel display consoles from EIZO.

tovább (angol)
Walibi Holland

This FDF2304W-IP Decoder Monitor solution provides us with huge flexibility when displaying the various IP video images. Installation is very quick and saves us a lot of time.

Read more
Tomaso Baldessarini

Tomaso Baldessarini fotós négy hetet töltött New York sűrű forgatagában, hogy annak minél több izgalmas pillanatát megörökíthesse „Manhattan 28 mm-es objektíven keresztül” címen készülő fotóalbumához. Az utómunkálatok és a próbanyomat-ellenőrzések meghatározó részét az EIZO ColorEdge CG2730 monitoron keresztül végezték el.

tovább
Alphatron Marine BV

EIZO took on the major challenge of working with Alphatron to realize Luuk Vroombout’s vision and develop new 46-inch monitor for shipping, specifically designed for the AlphaPremiumBridge concept.

tovább (angol)
FIFA játékok három monitoron – Akárcsak a profik

Az EIZO a VfL Wolfsburg csapatában játszó Timo „TimoX” Siep profi FIFA játékos szakértő támogatásával egy új, 3 monitoros rendszert fejlesztett ki a FIFA játékok számára. A tesztet követően Timo az újdonsággal kapcsolatos benyomásait is megosztotta velünk.

tovább
Aachener Straßenbahn und Energieversorgungs-AG (ASEAG)

ASEAG set up two identically equipped dispatch work stations each with seven FDF2303W monitors in the fall of 2013. At least one of the two work stations is manned during operating periods.

tovább (angol)
Dr. László Tabár

"Absolutely perfect, very nice and I think this is showing the standard for all other companies."

tovább (angol)
Staud Studios

STAUD STUDIOS has already been using a wide variety of models from the EIZO FlexScan and ColorEdge series in photography, CGI, filming and post production for more than a decade.

tovább (angol)
Toyota Motor Corporation

In January 2004 the Toyota Customer Assistance Center in Aichi, Japan underwent a large-scale overhaul. One of the changes was to introduce a multi-monitor setup for each customer service agent consisting of three 17-inch EIZO monitors.

tovább (angol)
Sopraco Group

Belgický dodavatel masa Sopraco využívá při kontrole kvality monitory FDF2304W-IP a FDF4627W-IP s dekodérem IP.

Tovább
.NFQ | Netzfrequenz GmbH

.NFQ was in the market for monitors with even higher quality and greater ergonomics when it chanced upon EIZO. In mid-2015, .NFQ equipped each of its workstations at the entire company with two FlexScan EV2455 monitors from EIZO.

Tovább (angol)
Forensic Center Teylingereind

Forensic Center Teylingereind aims for a professional uniform appearance, high quality and durability.

tovább (angol)
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg

The Elisabeth-TweeSteden Hospital wanted a centralized workstation that could handle OR and image management according to the hospital‘s specific requirements.

tovább (angol)
E-Sport Club München

The ESCM has used EIZO FORIS FG2421 monitors for its consoles and the computers since May 2015 and never once regretted its decision.

tovább
AVAST software a.s.

More than 250 EIZO LCD monitors were supplied to Avast programmers over the course of the last 3 years.

tovább (angol)
Ikazia Hospital in Rotterdam

The hospital has been using EIZO monitors in its Radiology Department since 2009. At the end of 2015, a project was started to replace the workstations and monitors in the Radiology Department.

tovább (angol)
Marinequip

Marinequip AS is a Norwegian supplier and manufacturer of ROVs (Remotely Operated Vehicle) and lighting and monitoring systems for above and below water.

tovább (angol)